Gaming

PC után Xbox-on is tiszteletét teszi a Claybook!

ujsagiro - 6 éve Címkék: Claybook, Xbox Live, Xbox One,

Ennél szórakoztatóbb játékot nem találsz a héten, és még a gyerekek is szeretni fogják otthon!

A konzolok sokszor azért kerülnek be egy háztatársba, hogy a legfiatalabb generáció is jó szórakozhasson, a játék pedig családon belül is közösségi élménnyé válljon.

A generációk azonban más-más játékkal szeretnek játszani, igaz?

Itt jön képbe a Claybook!

A minden generációnak szórakoztató Claybook egy teljesen gyurmából épített világ, ahol fánkként, egyszerű gyurma labdaként, vagy akármilyen objektumként pöröghetünk, és foroghatunk, ezzel folyamatosan módosítva a környezetünket.

Lehetőségünk van még saját pálya készítésére, hogy aztán sandbox módban szórakozzunk rajta. Persze aki szereti a kihívásokat, olyan pályát is készíthet, melyet teljesíteni kell, tehát valahonnan valahova tart.

A legjobb része mégsem ez, hanem az, hogy, amikor elkészült a pálya, a játékba integrált lehetőségeknek köszönhetően azonnal elérhetővé tehetjük, hogy másik is kipróbálhassák agyszüleményünket (Steam Workshop).

Xbox One verzió

Fontos megjegyezni, hogy tényleg erősen családbarát a játék. Ezt például azért is állíthatjuk határozottan, mivel akár 4 fős osztott képernyőt is támogat (Xbox-on tökéletes). Szomorú, hogy manapság már nem tartják ezt fontosnak a játék fejlesztők.

A játék nagy erőssége PC-n, hogy a steam rendszerén keresztül, ahogyan már feljebb is utaltam rá, megoszthatjuk a nagyvilággal kreálmányainkat, legyen az egy játszható pálya, vagy akár csak egy szobor. Arról sajnos nincs információnk, hogy megjelenéskor az Xbox-os verzióban is helyet kap-e majd ez az opció. Reménykedjünk benne, ugyanis enélkül a Claybook könnyen elvérezhet, az alap pályák hamar feledhetőek.

A Steamen október 18-án jelent meg, azóta “vegyes” értékeléssel rendelkezik. Persze ebből messzemenő következtetéseket hiba lenne levonni, ugyanis a legtöbb negatív vélemény sajnos “bad bad BAAAAAAAAD” szinten ragadt…

Az ára egyelőre nem került bejelentésre, valószínűleg 6000 forint környékén lesz majd kapható az Xbox Live-on, Steamen 19.99-ért lehet beszerezni.

Az Xbox-os megjelenés Február 16-ra lett datálva. Szerintetek megér majd egy próbát? Szívesen látnánk egy próba verziót a játékból!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva