Counter Strike

Ki az a Fragsters?! Zero 35:18-ba lőtte magát, mégis kikapott a GameAgents


Az első szakaszból kijutott két veretlen csapat találkozott, sajnos nem a mi javunkra dőlt a meccs.

Nem nyitott jól a GA a bets.net Challenger kupájának második szakaszában, ahol a tét nem kicsi: az 5-6-7-8 helyezett 1000$-t nyer, a 3-4. 1250$-t illetve spotot kap a Bets.net Masters 100 000$-os lanjára, a 2. helyezett 1500$-t és szintén spot a lanra+a StarSeries 5. szezonjára, míg az első 2000$-t és ugyanúgy spotot a lanra, illetve a StarSeries 5. szezonjára. Fontos azonban megjegyezni, hogy ebből a csoportból csupán csak 4 csapat jut tovább a rájátszásba, ahonnan már a pénzdíjért, illetve a spotokért megy a harc.

hltv.org

Amint láthatjátok, Zero nagyon megvadult, sajnos ez gabessonról és pbD-ről nem mondható el. A dánok rámentek a GA legjobb pályáinak bannjára, így jött ki inferno, ami nem a legjobb mapunk, ugyanakkor a dánoknak talán legjobb pályája. Ennek ellenére 7-1-ig könnyen ment a mérkőzés, majd a Fragsters erőt vett magán, és szinte kört nem adott nekünk.

Holnap 2 meccs vár gabessonékra, az egyik ellenfél a Sprout, a másik pedig a Kinguin lesz. Kemény dió, az egyszer biztos. A Sprout ellen már az IEM kvalin megütközött ugyanez a lineup, ahol a Sprout egyik legjobb mapján, Cobblestoneon éppen csak, 14:16-ra kaptak ki úgy, hogy akkor még nem is játszottak együtt azon a mapon ezzel a felállással. A Sprout továbbra is nagyon inkonzisztens teljesítményt mutat, így lehetetlen jósolni, pláne egy gyors BO1-ben. A Kinguin ezzel szemben határozottan verhető, mostanában nem megy a szekér, meglátjuk mi lesz.

A magyar streamet itt érhetitek el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva