PUBG

1,5 hónapos bug és teljesen tönkreteszi a játékot – Szellemhangok a PUBG-ben


Reméljük minél hamarabb előkerülnek a szellemirtók, mert elég gyalázat, amit ezek a "szellemek" művelnek.

Az 1.0 óta kissé hátradőltek a PUBG fejlesztői, mert olyan bugok maradtak az általuk is ismert listán, amelyek már tényleg a játszhatóság határát súrolják. Nem arról van szó, hogy egyik pillanatról a másikra mindent rendbe kellene vágniuk, de a játékmechanikát zavaró tényezők – amik mellesleg korábban megfelelően működtek – , azokat a prioritási lista élére lehetne venni.

Known Bugs – a fejlesztők által elismert hibák #2 – gamer.hu

Hétvégén ismét frissült a lista Bár sokszor úgy tűnhet, hogy a fejlesztők ignorálnak egy-két hibát, ez nem így van. Ezért a rendelkezésünkre bocsájtottak egy listát az általuk is ismert / kivizsgált hibákról amik a jövőben javítva lesznek. A lent megemlített hibák már javítva vannak egy belső verzióban.


Az olyan bugokra gondolunk, mint például, hogy a kerítést csak az egyik irányból lehet átlőni vagy hogy az autók teljesen irányíthatatlanok olykor, de ami ezeknél is zavaróbb, az a szellemhangok megjelenése a játékban, az 1.0 ugyanis ezt is elhozta nekünk. A szellemhangok a legérdekesebb módon jelenhetnek meg a játékban, aki nem hallgat zenét játék közben, az egészen biztosan találkozott már egy-egy lépéshanggal ott, ahol senki nem volt, de van ennél durvább is.

Nem csupán lépéshangokat hallhatunk, hanem shotgun töltés és a shotgun csövéből leeső töltények is mind csupán illúziók olykor-olykor. Persze jobb nem a véletlenre bízni a dolgokat, de sajnos nem szabad teljesen a hangokra hagyatkozni, addig legalábbis nem, amíg a szellemhangok a játékban vannak.

Ami érdekes, hogy egyre többen panaszkodnak a jelenségre, a fejlesztők viszont még nem tették fel az ismert hibák listájára, pedig egészen biztos, hogy a bug valós. Persze van még bőven érdekes dolog a játékban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva