League of Legends

8.4 Madness – Darius és Renekton is buffot kapRáfér a buff az early game párosra, egy ideje már nincsenek valami jó formában.

Renekton és Darius a legerősebb hősök közé tartozik a felső ösvényen, a játék végére azonban rendszeresen elvesztik erejüket és nem marad esélyük a Nasus, Sion és hasonló kiválóan scale-elő hősökkel szemben.

A Riot úgy gondolta, hogy szükségük van egy kis segítségre, hogy túléljék a jelenlegi metát, ezért a következő patchben mindketten kapnak egy kis erősítést.

Darius

Darius két képességét is erősítik, először is a Crippling Strike Crippling Strike töltési ideje két másodperccel csökken, ami még tovább növeli majd a hős lehetőségeit az ösvényen, így talán a masszívabb tankok ellen is több esélye lesz.

A buff másik része az Apprehend Apprehend passzívjának buff-ja, a képesség 5%-kal több páncéltörést kap, ami szintén hatékony fegyver lesz a tankok ellen.

Renekton

Renekton valamivel kisebb buff-ot kap mint Darius, de ez így is nagy segítség lesz a hős számára.

Cull the Meek Cull the Meek képességének 10-zel nő a sebzése minden szinten, az erősített verziónak pedig 15-tel. 

Amint láthatjátok a buff nem óriási, de a plusz sebzés mindenképpen ráfér Renekton-ra, főleg az 1v1 trade-ek esetén. A buff valószínűleg nem fogja a legjobb hősök közé emelni, de legalább egy kicsit megkönnyíti a Renekton játékosok dolgát.

A két buff a 8.4-es patch-ben érkezik majd, amire még alsó hangon egy hetet várnunk kell.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva