League of Legends

Quinn egy óriási bukása a játéknak, komoly munkája lesz vele a Riotnak


A Riot-nál is tudják, hogy Quinn-nek egyértelműen szüksége van egy buff-ra, de még nem sikerült kitalálniuk hogyan erősítsék a hőst.

Quinn a League of Legends egyik legszerencsétlenebb hőse. Igazából egyszer sem találta meg a helyét a játékban 2013-as megjelenése óta. A játékosok próbálták már ADC-nek, Top-nak és még Jungle-nek is, de valahogy egyik sem volt sikeres.

Riot Meddler azt nyilatkozta az egyik hivatalos League of Legends fórumon hogy tisztában vannak Quinn gyengélkedésével és a jövőben terveznek is valamilyen erősítést a hős számára, de sajnos azt nem tudta megmondani, hogy mikor. (Több komolyabb projekt is fut jelenleg, értelemszerűen azok élveznek most prioritást.)

Quinn győzelmi százaléka a legtöbb pozícióban a sereghajtók között van, és azt is meg kell hagyni, hogy mostanra alig páran választják. Ezek a statisztikák csak további megerősítései annak, hogy a hőssel foglalkozni kell, ugyanis jelenleg egyik pozícióba sem igazán illik.

Az alsó ösvény tele van erősebb lővész hősökkel, Top-on pedig van egy rakás olyan hős, akik ugyanazt tudják hozni az ösvényen mint Quinn, ám sokkal hasznosabbak nála a játék többi pontján.

Quinn játékstílusa egyszerűen nem illik bele a játékba. Az ulti egy jópofa képesség, de a legtöbb meccsben csak egy nagyjából öt perces időszakban hasznos, amikor a karakter eléri a csúcssebzését. Ezek után nem csak az ulti, de maga a karakter is irrelevánssá válik, így nem csoda, hogy a kutya sem draftolja a csapatába.

A hősnek valószínűleg egy nagyobb rework-re lesz szüksége, hogy újra játszható legyen.  Mivel Meddler azt mondta, hogy egyelőre nem tudja mikor kerül erre sor, ez valószínűleg nem a közeljövőben lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva