Counter Strike

Breaking: ISSAA megkapta a vízumot, ma már vele játszik a HR – A csapat a kiesés szélén táncol


Az első két napot ki kellett hagynia a jordán játékosnak, nagyon rosszul jött ki a lépés a HR-nek

Minden jó, ha a vége jó. Az idei első Majorra nem tudott elmenni a Tyloo és a 100 Thieves vízumproblémák miatt.  Sajnos egyelőre a HR 0:2-vel áll, ha ma kikapnak akkor búcsúzunk tőlük. A célkitűzésük a top 8, vagyis a továbbjutás a playoffba, ami nagyon nehéz lesz. Azt, hogy ISSAA nem tud jönni csupán pénteken tudták meg, így kellett beszerezni egy játékost, így az észt HS-t hívták beugrónak.

ISSAA megérkezett | Forrás: HLTV

A HellRaisers kikapott a Na’Vi ellen 2:0-ra egy szoros Cobblestone után Inferno-n is, majd a tegnapi nap folyamán a Heroic érkezett ellenük, frissen cseréltek ők is. Train a Heroic pályája volt, míg ismét Cbble érkezett a HR részéről, ahol hosszabbításban, 19:17-re kaptak ki, így itt is 0:2 lett az eredmény. Tehát mapot sem nyertek, de nagyon közel voltak hozzá. Johnta, a csapat írányítója szavait idézem:

“Szeretném megköszönni HS-nek, hogy ennyire segítőkész és profi volt. Nehéz és számára szokatlan szerepkörben kellett játszania, illetve a mi köreinket és stílusunkat kellett játszania, ami nagyon nehéz. Szerintem nagyon ügyes volt, és nem miatta buktuk el mindkét eddigi mérkőzésünket. Szerintem bármelyik csapat szívesen látna egy ilyen jó játékost. Öröm volt vele játszani, most azonban végre megmutathatjuk a rendes felállást, megpróbáljuk a legjobbakat nyújtani!”

Borítókép: hltv.org

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva