League of Legends

Komoly háttértörténeti bővítések várhatók a következő hónapokban


A Riot ráérzett, hogy a közösség szereti a League of Legends történeteit, a következő néhány hónapban rákapcsolnak a bővítésekre.

Azok a játékosok, akik imádják beleásni magukat kedvenc karaktereik történeteibe, vagy csak szimplán szomjazzák Runeterra meséit, igazi csemege-halomra számíthatnak a következő hónapokban, ugyanis a Riot Games ráfekszik a háttértörténetekre, s több terület is megkapja saját, frissített sztorijait.

Egészen sokat fejlődött a League of Legends a háttértörténetek terén az elmúlt hónapokban, s ezt a lendületet egyáltalán nem szeretné megállítani a Riot, sőt, a narratívák írója, Ariel “Thermal Kitten” Lawrence, valamint szerkesztője, Laurie “Scathlocke” Goulding szerint éppen hogy felgyorsulnak az események a következő hónapokban. Ami eddig hiányzott, az Runeterra területeinek történetei, a karakterekről meglehetősen sokat tudni, ám a vidékek meséi eddig elmaradtak. Éppen ezt az oldalát tervezik megerősíteni a League of Legends-nek, több vidék is megkapja a várva várt történeteit.

Amikre hamarosan biztosan fény derül:

  • A Void misztikus meséire
  • Ionia harmonikus és diszharmonikus történeteire
  • Néhány kalóztörténetre Bildgewater környékéről
  • Valamint részletesebb betekintést nyerhetünk majd a darkin faj háttértörténetébe

A felsoroltak közül Bildgewater-ről már hallhattunk a Gangplank rework kapcsán, ám akkor is inkább a karakter és Miss Fortune volt a reflektorfényben, mint maga a vidék. Egy másik érdekes bejelentés a Void és annak történeteinek frissítése. Ugyanis a következő karakter éppen innen fog származni, a League of Legends legújabb lövésze ugyanis voidi lesz, ami érthetővé teszi, hogy miért foglalkozik ezzel a vidékkel komolyabban a Riot. Majd pedig ott van Ionia, ahonnan a következő nagy VGU-ra váró Irelia is származik. Ez a háttértörténeti bővítés is úgy tűnik, hogy egy komolyabb karakter reworkkel fog érkezni.

A hír pozitívuma, hogyha tényleg van összefüggés a rework-ök és megjelenések, valamint a vidékek történetei között, akkor néhány hónapon belül nem csak az új lövésszel apríthatjuk ellenfeleink, hanem az Irelia update is be fog futni.

A két rioter elmondta, a bejelentett bővítésekhez érkezni fognak a már jól megszokott formában Easter Eggek, valamint vadonatúj képregények is. Utóbbit úgy tűnik nagyon kedveli a közösség.

Nyitva kell tartsuk a szemünket, ugyanis aktív hónapokat ígér a Riot Games!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva