Fifa

SZÉGYEN: Újabb módszer a csaláshoz a Weekend League-ben


Ha egy kicsit jobban játszol az átlagnál, zsebbre vághatod a 120 wint.

Amióta világ a világ, és létezik az Ultimate Team, a játékosok mindig megtalálták a módját, hogy túl járjanak a játékostársaik, és az EA eszén. Lássuk be, ez sosem volt egy túl bonyolult feladat.

Most egy újabb módszer bukott ki, melyet a profi játékosok használnak előszeretettel arra, hogy hasonló képességű társaikat elkerüljék, így könyebben teljesítsék a 120/120-at.

Korábban írtuk a “4G-s módszerről”, ez a botrány is jónéhány profit magával rántott:

Az Ultimate Team talán valaha volt legnagyobb botránya!

A feladatuk végtelenül egyszerű…

…megnézik, hogy a statisztikák alapján kik azok, akikkel csak nagyon nehezen, vagy sehogyan nem tudnának elbánni, majd nemes egyszerűséggel letiltják őket az Xbox Live rendszeren keresztül. Így a rendszer nem sorsolja őket egymás ellen a WL-ben, kizárásos alapon gyengébb ellenfelek ellen kell bizonyítaniuk.

Ezt a balhét azonban nem lehet az EA nyakába varrni, ez lényegében az Xbox Live egy “szolgáltatása”. Más kérdés, hogy egy, a WL-hez hasonló kompetitív környezetben ez nem igazán fair.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy az EA hogyan akarja orvosolni a problémát, félő, hogy itt a Microsoft közbeavatkozására is szükség lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva