League of Legends

Egy rég elfeledett tárgyat hoz vissza a játékba a Riot


Visszatér a Shurelya's Reverie!

A Riot úgy döntött, hogy ismét egy régebben eltávolított tárgyat hoz vissza a játékba. A Twin Shadows Twin Shadows után, most a Shurelya’s Reverie-re esett a választásuk, ami már fel is került a PBE-re.

A tárgy visszahozásának oka ugyanaz, mint anno a Twin Shadows-nál. A Shurelya’s Reverie-t régen azért szedték ki a játékból, mert a tárgy átalakult a Talisman of Ascension-é, amit viszont a legújabb támogató tárgy frissítésnél szintén kivettek a játékból, így a csapatos mozgási sebesség bónusz is eltűnt vele együtt.

A Riot azonban nem szerette volna, ha ez a képesség eltűnne, ezért azt a megoldást választották, hogy visszahozzák az eredeti formáját. A tárgy lényege egyértelműen az aktív, hiszen a +200 HP és a +40 AP önmagában annyira nem hangzik csábítóan, a csapatos gyorsítás viszont remek kiegészítő lehet sok szituációban.

Mivel ez már a második támogató aktív, amit a Riot visszahoz, sokakban jogosan merül fel a kérdés, hogy mi lesz a Face of the Mountain aktívjával? Nos egyelőre erről még nem tudni sokat, de az eddigiekből arra következtethetünk, hogy elég nagy rá az esély, hogy egy újabb tárgyat jelentsen be a Riot, ami a Face of the Mountain aktív képességével rendelkezik. Mivel a múltban nem nagyon volt példa hasonló tárgyra, ezért a Riot-nak valószínűleg valami teljesen új dologgal kell majd előállnia.

Szerintetek lesz  “Face of the Mountain rework”?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva