Counter Strike

Zeus irgalmatlanul kapja a savat, de vajon tényleg megérdemli? Spoiler: igen!


A Na'Vi irányítóját ismét szétszedi a közönség az elveszített döntő után, lássuk mit mutatnak a számok.

A hazai pályán játszó ukrán csapat kezében ott volt a StarLadder döntője a mousesports ellen. Az első mapot simán hozták 16:7-re, a saját választású Overpass után jöhetett Mirage. A lehetőség pedig 15:14-nél meg is volt a győzelemre, de mégis elúszott a meccs.

Egyenlített a mouz, hosszabbításban nyerték Mirage-t és a döntő pályán lendületben maradtak és végül megnyerték a StarSeries döntőt.

A vereség után egyből reflektorfénybe került Zeus, aki a sorsdöntő Mirage-on 40 kör alatt csupán 8 killt tudott összelőni csapatának.

Zeus az egész torna alatt gyengébb teljesítményt nyújtott, végül 0.89-el zárt. Még az MVP és a TyLoo csapatában is volt olyan játékos, aki ennél jobb értéket hozott, Zeus a 80 játékos 15 leggyengébb mezőnyében zárt.

És nem, nem csak a teljesítménnyel voltak bajok, a hívások sem voltak a csúcson. Ilyen középfoglalásokat toltak a döntőben szinte végig, egyesével sétáltak ki az AWP elé:

Szóval bármennyire is próbálnánk védeni (de nem is próbáljuk) a Na’Vi irányítóját, itt most nincs mentség. Fragekben egyértelműen gyenge volt és kevés a társak mellett. Ezt kompenzálhatta volna legalább jó irányítással, de még itt is óriási bakik voltak.

Csak nézzük meg a fönti mid foglalást. Rövid smoke nélkül, egymás után 3 ember is belehalt ugyanabba…

Az elemzők ennek fényében rávilágítottak, bármennyire is jó irányító Zeus, ha nem lő embert nem fognak tornákat nyerni. Illetve ha a csapattársak nem értik amiket kér vagy nem tudják megcsinálni, bukott kör lesz a vége:

A legutóbbi Major döntő egyik kommentátora például kiemelte, ez után csak még jobban elismeri Dosia és AdreN munkáját. Thorin tovább ment, szerinte s1mple-t egyenesen visszahúzza a Na’Vi.

Zeus a Gambitből való kiválása után megmentőként érkezett a Na’Vi-hoz, de ilyen csúnya bukták után össze kell szednie magát és virítani lassan valamit.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva