Counter Strike

Flash abbahagyta a CS-t


Flash bejelentette, hogy végzett a CS-vel, nagyon úgy tűnik, hogy tényleg leteszi az egeret.

Ki gondolta volna, hogy flash ilyen hamar abbahagyja a CS-t? Facebookon jelentette be a játékos, hogy végzett a CS-vel és megköszönte a rajongóinak a támogatást. Az viszont nem biztos, hogy örökre végzett a játékkal flash, de a poszt szerint egy ideig biztos nem találkozhatunk majd vele a mezőnyben.

Az elmúlt időszakban több csapatban is láthattuk a játékost, legutóbb pedig egy kizárólag magyar játékosokból álló csapattal próbált szerencsét az EsporBet.com Promo kupán, ahol az elsők között estek ki. Egy hete még azt hittük, hogy ez lesz az új magyar sztárcsapat, de ez úgy látszik nem fog összejönni, legalábbis nem flash-sel. A csapat ellenére továbbra is szabad ügynök volt a játékos, aki állítólag még Észak-Amerikából is kapott ajánlatot. Hogy mi lesz a Budapest Blaze-zel, azt még nem tudjuk.

Flash ezúttal egy teljesen magyar csapattal próbál szerencsét – gamer.hu

Flash újabb, ezúttal teljesen magyar csapatban játszik, bemutatkozik a Budapest Blaze. Az utóbbi időben eléggé szerencsétlenül alakul flash karrierje, nem igazán sikerült egy stabil fix lineupot találnia. Legutóbb a V4 kvalifikáción 2 külföldi játékossal próbálkozott, most viszont egy teljesen új, magyar lineuppal próbálkoztak az EsporBet.com Promo kupán , ahol 2000$ a fődíj, de sajnos a mai napon elbukták az alsó ágat is, így kiestek a versenyből.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva