PUBG

Megérkezett a PUBG 2018 roadmap!


Már áprilisban kipróbálhatjuk az új pályát is!

A funkciók kivesézése előtt fontos megemlíteni, hogy a  a fejlesztők mostantól kéthavonta jelentős tartalommal szeretnék bővíteni a játékot. Az első ilyen hónap március lesz. Az ilyen nagyobb volumenű frissítések között természetesen számíthatunk kisebb frissítésekre is.

Létrehozásra kerül majd egy Experimental Test Server kliens is, ahol az elsők között próbálhatod majd ki a legújabb funkciókat és az éles szerverre való átkerülés előtt visszajelzéseinkkel segíthetjük a fejlesztőcsapatot.

A jelenlegi modellek is átdolgozásra kerülhetnek, illetve a házak renderelése is fejlesztése kerül majd.

CL9wOkS.jpg

Nézzük akkor az egyes funkciókat!

Új tartalmak

A következő hónapban megérkezik egy 4×4 km-es sziget az Experimental Test Serverre. Ez jelentősen kisebb pálya mint az eddigiek, így sokkal intenzívebb és izgalmasabb élmény várhat ránk. Várhatóan a meccsek ideje is rövidebb lesz, kíváncsian várjuk!

YBzmA0I.jpg

Bevezetésre kerül majd egy Emote rendszer is. Nemsokára ezzel is találkozhatunk a Test Serveren. Természetesen itt is számítanak a visszajelzéseinkre a fejlesztők. Íme egy apró betekintés ehhez a funkcióhoz:

KUuv63U.gif

 

g9hzIM5.gif

Várhatóak majd új játékmódok is a PUBG-hez, azonban ezek még nagyon korai szakaszban vannak, így a fejlesztők nem tudnak bővebb információkat megosztani ezekről.

Új járművek és új fegyverek is érkeznek a játékba és az ezekhez a kiegészítők tárháza is bővülni fog. Nézzük is meg az egyik új fegyvert:

yPoIZkm.jpg

A 4×4 map után egy 8x8km területű pályán fognak majd dolgozni a fejlesztők, de ez még erőteljesen a jövő zenéje.

Achievementek, in-game barátlista és menüben is használható squad voice chat…ezeket is várhatjuk majd. A skinek kedvelői most örülhetnek: fegyver és ejtőernyőskinek is érkeznek majd. 

Ahogy a héten már kiderült, a végtagok és a járművek átlőhetőek lesznek majd. Test Serveren ezeket a funkciókat is kipróbálhatjuk majd, remélhetőleg napokon belül!

2018-ban teljes átdolgozásra kerülnek majd a TPP és FPP animációk is, hogy sokkal folyamatosabbak legyenek. Természetesen ezen animációkba beletartozik a járművekből való be- és kiszállás, és a helycsere is. A karaktermozgásokon is finomítani akarnak, így a 3D replayek még élvezhetőbbek lesznek.

Sokak örömére az ejtőernyőzésen is dolgozni fognak majd a srácok, sokkal kezelhetőbbre szeretnék alakítani. A melee harcokkal  kapcsolatban is várhatóak majd finomítások.

u03r7sY.jpg

Stabilitás, optimalizálás, biztonság

Ahogy már többször is elmondták, folyamatosan dolgoznak ezeken a funkciókon. Bár sokszor nem úgy tűnik, de a cheaterek ellen folyamatos harcot vívnak, illetve minden frissítéssel javítják és optimalizálják a szervereket és a klienst. Természetesen ezeket nem lehet egy csettintésre megoldani.

Hangok

2018 első felében a hangokat sokkal részletesebben fogják modellezni, ami többek között tartalmazza az időjárási viszonylatoknak megfelelő új hangeffekteket, mint például az esőcseppek becsapódását a járművek kaszniján, de még ebben a félévben a fegyverhangok módosítása is várható, ami szintén változni fog attól függően, hogy milyen irányból halljuk a lövéseket.

TSMaLwX.jpg

A következő félévben pedig a karakterek hangja is változni fog, a fizikai kimerültség hangjait jobban szét akarják választani, emellett pedig a mozgás közbeni hang is változni fog. A legérdekesebb pedig, hogy a felszerelésünktől függően más hangja lesz a játékosunknak.

Esport

Tudják nagyon jól, hogy még nem tart ott a játék, hogy igazi esportnak nevezhessék, de nagyon rajta vannak az ügyön. A 3D replay system alkalmassá fogja tenni a közvetítésekre, jobban mint jelenleg. Természetesen a spectator módot is fejlesztik, hogy azonos képet láthassunk, mint amit a játékosok.

Custom játékok

Igyekeznek kiszélesíteni a palettát, hogy jobban testreszabhatóak legyenek az egyedi meccseink, illetve, az általunk beállított játékmódokat elmenthetővé teszik, így nem kell újból bajlódni a beállításokkal. A custom game funkció szélesebb körben való elterjesztését is tervezik, hogy minél többen élvezhessék ezeket a játékmódokat is.

Fejlesztői támogatás

K7RYGco.jpg

Ebben az évben a  PUBG Corp elindítja a PUBG Developer Portalt. Hatalmas segítség lesz ez majd a közösségnek: hivatalos API, fejlesztői blog, és technikai leírások az egyes frissítésekhez. Végre nem kell külsős, harmadik féltől származó API-kat használni majd. Minden adatot el tudunk majd érni ezen keresztül (Egészen az egyes meccsektől kezdve az egész játékra vonatkozó statokig.)

Az API segítségével az esport szervezetek és más szolgáltatók akár custom szerveket is indíthatnak anélkül, hogy belépnének a játékba.

Ez lenne tehát az előzetes a 2018-as tervekről, azonban ez a lista természetesen nem teljes és még sok új funkcióval is találkozhatunk majd.

Mennyire vagytok elégedettek a roadmappal?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva