Counter Strike

Ez meglátta, ez meglőtte! Egy tökéletes infó után még a wallbang is sokkal könnyebb


NBK leinfózta az ellenfelet alapnál, kennYs pedig eleresztett egy totál random lövést az AWP-vel. Egy hihetetlen wallbang igaz története:

Ha valaki csak felületesen nézi meg ezt a videót, egyből ráfogja, hogy életmakk. Pedig kennyS ha nem is 100%-osan de tudta, hova lő. Alapspotra lőtt, amikor kiszedte az ellenfelet, hiszen gyakori hatástalanító pozíció is egyben, ahova ngiN bebújt. És hogy honnan tudta, hogy lesz ott valaki? Bizony ez sem megérzés volt, pontos infója volt erről is.

NBK ugyanis rövidről lesebezte már ngiN-t, így fix infó volt az alapon bújó ellenfélnek.

KennyS fehér kocsit tartotta, de amikor pozíciót kellett váltani, gondolta elereszt egy golyót oda, ahol az ellenfelet sejti. Hát na jó, sejtésnél azért ez egy picit több volt. AWP-sként kennyS-nek rengeteg wallbang pozit kell ismerni a mapokon, ngiN pont egy ilyenen állt. Ha ugyanis alapra teszik a bombát a Terrorok, és a defuse-oló játékost konténeren keresztül kell kilőni, kennyS-nek tudnia kell, hova lőjön. Ez a tudás most is hasznosnak bizonyult, epic wallbang lett a vége.

A francia kommentátor nem győzött őrjöngeni, a nézők pedig igyekeztek gyorsan halkítani picit az adáson, nehogy megsüketüljenek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva