Counter Strike

Csúnya sztori: NBK, apEX és kennyS kirúgatták shox-ot a G2-ból


Értjük, hogy miért történt mindez, de erre talán mégsem számítottak sokan. A cikkben minden, amit a csere körülményeiről tudunk.

Csapjunk is a közepébe, ne kerülgessük a témát. Tegnap a csapat tulajdonosa bejelentette, hogy nagy hírrel készülnek a rajongóknak:

Ezután bejelentették, valóban csere lesz a kezdőben, méghozzá shox-tól válik meg a csapat.

A csapat közleményéből az alábbi dolgokra derült fény:

  • A folyamatos mérések és belső kutatások alapján shox tűnt a leggyengébb láncszemnek, mint irányító.
  • Az irányítói posztot ezentúl NBK kapja, de SmithZz mint coach is felállt a csapat mögül. Az ő helyére NiaK ül.
  • Shox műtétje elkerülhetetlen, emiatt kellett egy beugró, amíg az ex-irányító lábadozik. A választás alapos kutatás után mixwellre esett. Amint shox elvonul ő lesz az új ötödik.
  • Shox és SmithZz ezalatt a próbaidőszak alatt a kispadon maradnak készenlétben.

És most lássuk, mi történt szerintünk, vagyis a cukormáz nélküli történet:

  • A G2 legnagyobb hibája valóban az állandó force-olás volt. Szinte sose nyomtak full ECO köröket, rávettek és újra rávettek ha kellett. Ez az agresszív vásárlás shox becsípődése, a többi játékos többször elmondta már, nem értenek ezzel egyet. Ezért kifúrták a szerintük rossz hívásokért felelős irányítót. Addig-addig mondták a menedzser fülébe, míg ez a műtét kapóra jött és leültették shox-ot a kispadra.
  • SmithZz csakis azért lehetett a G2 játékosa, aztán edzője mert shox ragaszkodott hozzá. Most már hogy ő is kikerül, SmithZz-nek sem lehetett maradása.
  • Mivel a menedzser nem önszántából hozta meg ezt a döntést, tartalékba azért megtartja még a shox-SmithZz párost a kispadon. Ha nem válik be az új terv, még mindig vissza lehet ültetni közülük bárkit az eredeti pozíciójába.

Ez sajnos nem csak feltételezés, hiszen egyáltalán nem alaptalan állítás egyik sem. Bármennyire zseniális játékos is NBK, kennyS és apEX, ezek a furkálódások úgy tűnik nem állnak távol tőlük.

Ők rakatták ki kioShiMát is az EnVy-ből, aztán mindhárman egyszerre faképnél hagyták Happy-t, most pedig shox ellen fogtak össze.

A dolgot csak tetézik apEX bejegyzése is, amiben leírja jövőbeli viszonyukat shoxieval:

Vagyis apEX szerint ebbena lineupba shox soha nem fog visszatérni. Vagyis nem akarnak vele játszani. Lehet, hogy lesz még a G2 játékosa shox, de akkor meg majd ők mennek el. Együtt tehát nem kívánnak vele már játszani a jövőben. Aztán NBK is vallott a dologról saját streamjében. Konkrétan bemondta, shox-nak azért kellett menni, mert nem engedte NBK-t irányítani. Ezért kifúrták, hogy mégis NBK lehessen az IGL:

A döntés megszületett, a csere végbement. Már csak az a kérdés, mi lesz veled G2?

UPDATE:

NBK élő adásban buktatta le a mellébeszélő tulajdonost. Elárulta, hogy szó sincs semmilyen ideiglenes lineupról, meg próbaidőszakról vagy kispadról. Egyre gázosabb ez a sztori:

A tulajdonos csak próbálta szépíteni de hiába. NBK is megerősítette, shox a műtéttől függetlenül távozik – gamer.hu

A csapat tulajdonosa próbaidőszakról beszélt, a játékosok viszont kész tényként állítják, shox már nem a G2 játékosa. Na most akkor mi van? Egyre cifrább ez a shox történet ami a G2-nál zajlik. Már az is full váratlan volt, hogy cserepadra ültetik és másik lineuppal próbálkoznak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva