Counter Strike

Egyre menőbb CS:GO-inspirálta cipők érkeznek


A CS:GO közösség egyre izgatottabb az egyedi Counter-Strike-os cipők miatt. Ezek az új modellek pedig még talán jobbak, mint a korábbiak!

Korábban írtunk róla, hogy mennyire felkapott lett az utóbbi időben a CS:GO stílusú ruházat, egyből rá is álltak a rajongók a koncepciókra és jobbnál-jobb tervek jöttek elő a műhelyekből.

Divatba jönnek a CS:GO skinek, a Reddit már tervezi is a sportcipőket – gamer.hu

Láttunk már Asiimov szoknyát és Hyper Beast pulcsi is létezik, most elkészültek az első cipő tervek is. Reméljük tényleg meg is jelennek majd. A CS:GO skinek mintái örök ihletet biztosítanak egy-egy vagány ruhadarabhoz. A Hyper Beast például annyira színes és érdekes, hogy maga a Valve árulja a vele díszített pulcsikat: Az oroszok kedvence, az Asiimov skin például rengeteg ruhafajtán megtalálható.

A közösség leginkább a cipőkre koncentrált, amit nem is csodálunk, hiszen a korábbi alkotások is nagyon jól néztek ki, simán el tudnánk mi is képzelni, hogy egy hasonlót teszünk a kosárba. Íme az újabb adag surranó, egyenesen a műhelyből!

Az igazán elvetemült Cloud9 rajongóknak pedig biztosan hiányzik a csapat korábbi irányítója, Jordan Gilbert, azaz ismertebb nevén n0thing. Mit szólnátok az Ő saját Air Jordanjéhez? 

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva