Gaming

125 millió forint: ennyit keres Ninja havonta a Twitch-en


Brutális tempóban növekszik a streamer népszerűsége.

Egészen elképesztő növekedésen ment keresztül a Fortnite az elmúlt hónapokban, miután megjelent a Battle Royale játékmód, ez pedig néhány karriernek is új lendületet hozott: Tyler “Ninja” Blevins is ennek köszönheti az áttörést.

Az amerikai streamer korábban sem számított ismeretlennek, hiszen a Halo-t és a PUBG-t is magas szinten űzte. Az elmúlt hónapokban azonban – hála a Fortnite-nak – az egekbe kúszott a népszerűsége.

Jelenleg több mint 200 ezer előfizetője van már a Twitch-en.

Akartok hallani egy más sokkolóbb számadatot? Rendben, mutajuk: Ninja nemrégiben a CNBC-nek adott interjújában megerősítette, hogy havi szinten 500 ezer dollárt keres a Twitch-en – átszámítva ez több mint 125 millió forintot jelent. Igen, havonta.

Hogy milyen tempóban növekszik Ninja népszerűsége, azt jól mutatja, hogy egy hónappal ezelőtt, február 22-én még “csak” 50 ezer előfizetője volt. A subscriberek száma március 3-án lépte át a 100 ezret a csatornán, mostanra azonban ez is megduplázódott – sokat segített persze, hogy a múlt héten közösen streamert az ismert rapperrel, Drake-kel, melyet csúcsidőben több mint 600 ezren néztek, új Twitch-rekordot döntve ezzel.

Hogy meddig nőhet még Ninja népszerűsége, azt nehéz megmondani – egészen elképesztő látni, hogy alig pár hónap leforgása alatt milyen magasra fel tud emelni egyeseket ez az iparág. Remélhetőleg Tyler is képes lesz ezt kezelni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva