Counter Strike

Dübörögnek a C9 pletykák: Stewie és Skadoodle is távozhat, már az utódokat is sejtik


El sem tudjuk képzelni, miért akarna cserélni a Cloud9, de ennyi pletyka már nem lehet véletl

Az éppen aktuális Major győztesnél úgy tűnik lassan hagyomány lesz cserélni. 2016-ban az SK megnyerte mind a két Majort az évben, aztán kiforgatták FNX-et és azóta Major döntőbe se jutottak. 2017-ben a PGL Krakkó alatt győzedelmeskedő Gambit kitette Zeus-t és az edzőt, idén már Legendák se lettek.

És akkor itt a Cloud9, aki 2018 első MAjor tornáját nyerte, és egyre inkább úgy tűnik, szintén cserélni fog.

Két névről is suttognak a háttérben, a hírek szerint Stewie és Skadoodle válthat csapatot hamarosan. Sőt, már a bennfentesek már azt is tudni vélik, kik a jelöltek, ha tényleg bekövetkezik a váltás:

  • Stewie helyére TACO lehet a kiszemelt
  • Skadoodle helyett pedig Nifty-t hoznák

A szerepek szerinti változtatás mindig is a Cloud9 filozófiájának szerves része volt, ettől most sem térnek el. AWP-s helyett AWP-s érkezne, agresszív stílusú entry helyett pedig egy másik entry fragger.

Nifty a Renegades-ben irányító AWP-s poszton játszik, itt viszont csak a lövésekre kellene koncentrálnia. A Major MVP-nek választott Tarik vélhetően nem engedné át a stafétabotot az új srácnak. TACO az utóbbi időben inkább support volt az SK-ban, mindenki látta, hogy nem ez a neki való poszt. Igazán jól akkor ment neki a szekér, amikor entry-t játszhatott, a jelenleg csapat nélküli brazil újra felépíthetné magát a C9 színeiben.

Reggeli bréking: TACO elbúcsúzott a csapattól, otthagyja az SK ötösét

Sokan most biztosan arra gondolnak, hogy az egész úgyis csak kamu. Mivel Skadoodle és Stewie vannak legrégebb óta a csapatnál a mostani ötösből, őket biztosan nem teszik ki. Erre csak két nevet mondunk: n0thing és shorud, akiket szintén hosszú, hűséges évek után tettek ki a kezdőből. Miért ne tennék meg újra, tudjuk róluk, hogy nem szívbajosak ilyen téren.

És hogy mi lenne a srácokkal a C9 után?

Stewie a pletykák szerint akár az SK-ba is bekerülhet, Skadoodle esetleges jövőjéről viszont eddig semmi hír.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva