League of Legends

Akció: Elérhető áron Tahm Kench legjobb kinézete


Nem minden akció ér említést, ám most a támogató meta egyik legerősebb karakterének skinjéhez juthatunk hozzá olcsóbban.

A League of Legends legújabb kliensen belüli akciója újból 4 karaktert és 4 kinézetet érint, s a mai napon startoló leárazás végre újból átlagon felülire sikerült.

A Diana-t, Ziggs-et és Camille-t is foglalkoztató ajánlat már elérhető a játék kliensen belüli boltjában. A következőkben felsorolt tárgyak egészen április 6-ig lesznek elérhetők megmetszett áron, úgyhogy, ha bármi megtetszik, ne habozzunk rákölteni az összelocsolt pénzünket, ugyanis a jövőben csak drágábban juthatunk majd hozzájuk.

Leárazott karakterek

  • Pantheon – 395 RP
  • Volibear – 440 RP
  • Camille – 487 RP
  • Vel’Koz – 487 RP

Leárazott kinézetek

  • Thunder Lord Volibear – 260 RP
  • Mad Scientist Ziggs – 487 RP
  • Master Chef Tahm Kench – 487 RP
  • Infernal Diana – 675 RP

Kijelenteni azt, hogy a Master Chef Tahm Kench a karakter legjobb opciója skinek terén összességében egy személyes vélemény. Ám ha összehasonlítjuk a másik lehetőséggel, ami az Urf Kench, nem tudjuk elképzelni, hogy a többség az április elsejei témát választanák szívesebben. Félreértés ne essék, kiváló kinézet az Urf Kench is, de részletességben nem tudja felvenni a versenyt a Master Chef-fel. Már az is szomorú valahol, hogy a Tahm játékosok kizárólag két kinézet közül választhatnak, ugyanis a hős az egyik legdivatosabb jelenleg a metában, s korábban sem nagyon volt elhanyagolható a jelenléte. Simán elférne rá még egy-két kinézet, biztosan lenne piaca, hiszen a profik között is alapválasztás jelenleg, komolyabb nerfnek pedig még csak jele sincs a jövőben.

 

Ha Tahm közel sem a te karaktered, vagy szívesebben tiltod mint játszod, esetleg teljesen más pozícióban játszol, természetesen te is megtalálhatod magadnak a neked tetsző ajánlatot. Ziggs például nagyon rég került szóba, ami valahol szomorú, ugyanis egy meglehetősen szórakoztató, és egyáltalán nem gyenge hősről beszélünk. Az egyetlen gyengesége, hogy minden képessége skillshot, ezt a rizikót pedig nem sokan vállalják. De talán a Mad Scientist skin 487 RP-ért megváltoztatja a játékosok véleményét. Részletes, jópofa skin, 500 RP alatt pedig egyenesen ajándék. Az Infernal Diana az orgyilkos játékosok nagy kedvence lehet, egy nagyon kreatív, szórakoztató karakter egyik legjobb kinézetéhez lehet hozzájutni 675 RP-ért! Őszintén szólva a Volibear skin, ami emellé a három mellé érkezett, bőven felejthető, azért kár lenne pénzt kiadni.

Az akció április 6-án zárul, ha bővítenéd a karakter repertoárod, vagy megtetszett valamelyik skin, ne habozz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva