League of Legends

Újdonság: Megérkezett a 2018-as MSI kabala-kinézete!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: msi, Varus,

Idén is lesz Mid-Season Invitational, s az idei évben egy lövész kapja a kabala-skint.

Idén sem marad el a Spring Split és a Summer Split közötti Mid-Season Invitational. Az év második legnívósabb tornáján a tavaszi szezon bajnokai fognak összecsapni, hogy kiderüljön, melyik régió jelenleg a legjobb.

A Riot Games marketingesei ötössel diplomáztak anno, ugyanis ezeket a rendezvényeket üzleti szempontból is rendesen meg szokták lovagolni. Van minden nagyobb globális versenynek egy saját skin-sorozata, ami minden évben bővül eggyel. A világbajnoksághoz tartozó kinézetcsalád a Championship nevet kapta, míg a Mid-Season Invitational a Conqueror skinekkel kápráztatja el a játékosokat.

Ugyan az MSI csak a tavalyi évben kezdte ezt a sorozatot, idén is bővül a Conqueror család, nem is akárkivel, Varus-szal. Az első tematikus kinézet Karmára érkezett, így akár a jövőben létre jöhet az MSI lane.

Minőségben most sem lesz hiány, Varus legújabb kinézete fantasztikusra sikerült. A részletek újból nagyot dobnak a játékélményen, ráadásul a karaktermodell is változni fog minimálisan, első ránézésre nagyon úgy tűnik, hogy erre a jeles eseményre még fodrászhoz is elment a lövész. A karakterválasztás valószínűleg nem most történt, egy ilyen kinézet elkészítése hónapokba telik, ám éppen jókor érkezett, ugyanis a napokban röppent fel az a hír, hogy Varus a jövőben akár komoly változásokon is áteshet. Egészen pontosan a Riot Games meg szeretné változtatni az egyik képességét:

Varus egy teljesen új képességgel gazdagodik a 8.8-as ciklusban

Akiknek tetszik Varus új skinje, azok az élményt megfejelhetik egy, a kinézethez tartozó ikonnal is majd. Azt még nem tudni, hogy hogyan lehet majd feloldani, de valószínűleg RP-be fog kerülni a Conqueror Varus ikon.

A kinézet még talán ki sem hűlt, annyira friss a PBE-n így a megjelenésére is legalább két hetet kellene várni egy normális frissítés-ciklus idején, ráadásul ez a kinézet nagy valószínűséggel csak az MSI ideje alatt lesz megvásárolható. Szerencsére a várakozás gyorsan fog telni, ugyanis a bajnokságok a célegyenesbe értek, az elkövetkező két hétben ki fog derülni, hogy a hivatalos bajnokságokból mely csapatok küzdhetnek az MSI trófeáért a tavaszi szezon után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva