Counter Strike

Döntetlen lett a V4 visszavágó a HellRaisers és a mousesport rangadóján


A továbbjutás küszöbére lőtte magát a HellRaisers, ha minden elmaradt meccset bepótolnak még előzhetnek is.

Hiszen jelenleg nem áll továbbjutó helyen a HR, azonban ők még csak 12 meccset játszottak, míg az előttük levő csapatok már 16-ot.

A vesztett pontok tekintetében viszont jól állnak, a 4 elmaradt meccsből egyet kellene csak nyerni és máris továbbjutó helyre ugranának.

A 12-ből 7-et nyertek, és 5-öt buktak el, tehát az többségben vannak a winek. 14 csapatból 7 jut tovább, azaz 7 utazhat a LAN döntőre. A sorozat a tengerentúlon is fut, tehát 7+7 együttes kap helyet az offline döntőn. Tavaly nagy hajrával lejutottak, majd hatodikként zártak a világ legjobb  14 csapata között.

Tegnap a mousesports volt soron az ellenfelek közül, akikkel a V4-en elkerülték egymást, most itt volt az alkalom. Egyik meccs sem volt szoros, bár mindkettőt más nyerte. Mirage továbbra is a mouz legjobb pályája, érthető a vereség. Cobblestone-nal ugyanez a helyzet, csak a HellRaisers szemszögéből, azt ők nyerték könnyen.

A statisztikákból továbbra is egyértelmű, w0xic a sztár a csapatban. Ha elkapja a fonatat jön az eredmény is, ha lemarad annak bukó a vége:

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva