Counter Strike

Az OPSkins megoldotta a trade lock kérdést


Az OPSkins hamar megoldotta a múlt héten bejelentett trade lock kérdését.

Az előző héten váratlanul dobta le az atomot a Valve a traderekre, az új trade lock bevezetésévél. Ez azt jelenti, hogy ha csere során kaptunk egy új itemet, akkor azt 7 napig nem tudjuk eladni. Ezzel a trade-del foglalkozókat gyakorlatilag majdhogynem ellehetetlenítik, viszont az OPSkins-nek ezt az új szankciót is sikerült “megoldania” a lehető legelegánsabb módon.Amikor felteszünk eladásra egy CS:GO itemet, egyből az OPSkins piacára dobhatjuk, nem kell kivárni amíg ténylegesen megérkezik az oldal raktárkészletébe.

Ez a vevőnek is jó, mert azonnal megvásárolhatja, viszont a vásárlás után ki kell várnia a trade lock időtartamát. Ezzel együtt bemutatták a trade lock szűrőt is, amivel külön választhatjuk azokat a fegyvereket, amelyeket azonnal használhatunk és amelyekre várni kell még pár napot.

Az új szűrő

Nincs mit tenni, az OPSkins is arra buzdítja azokat, akik elégedetlenek a rendszerrel, hogy írjanak egy levelet a Valve-nak a [email protected] e-mail címre ezzel kapcsolatban, ugyanis ők tudnak egyedül változtatni az újdonsült szabályokon.

Forrás: OPSkins

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva