Counter Strike

Továbbjutott az új GameAgents a 2,5 milliós tornán, a legszebb jelenet egy koloRRR ACE volt


Örülhetnek a srácok, ám most jön még csak a java!

A dupla csere után győzelemmel kezdte még új időszámítását a GameAgents.

Visszatért flash és barcode, egy nagyon sima győzelemmel.

FLEAV fragekben húzta csapatát, míg flash és koloRRR clutcholtak. Mutatunk pár szép pillanatot, kezdjük is egy koloRRR ACE-el. 6:5-nél egy nagyon fontos körben 3v5-ből fordította meg a szitut, majd lehozta az 1v2-t:

Flash kis szerencsével megold egy 1v2-t, szintén kritikus állásnál:

koloRRR és FLEAV hozták a szokásos formájukat, barcode most tért vissza, szóval érthető a kevesebb frag. Illetve mondhatjuk úgy is, hogy FLEAV nem hagyott neki. A GoodJobtól támadásban azonban nem tudott villantani, így a második félidő már nem volt izgulós:

3:2-es aránnyal, de összejött a továbbjutás az új lineupnak a svájci csoportkörből. Itt végre nem kellett hosszabbításig húzni a meccset, bár korábban ugyanezzel a felállással, még Volgare néven kétszer kaptak ki a fehéroroszoktól. Most azonban sikerült felhozni egálra a mércét. A továbbiakban az új Game Agents az alábbi csapatokat kaphatja meg maguk ellen:

Mindegyik ellenfél közel egy szinten van, vagy akár erősebb a magyar ötössel, szóval fel kell kötni a gatyát, innen már tényleg nincs könnyű meccs. Sima egyenes-kieséses szakasz lesz Bo3-mas meccsekkel fűszerezve. Szerencsés ágrajzzal egész sokáig elmenetelhetnek, és jöhet a sok-sok “nájsz”:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva