Hearthstone

Újból él az “egyet fizet, kettőt kap” trükk az Arénában, használjátok ki, ameddig lehet!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: aréna,

Egy belépő áráért kettőt kaphatsz az Arénában az új kiegészítő megjelenésének köszönhetően.

Aki követ bennünket, az már megszokhatta, hogy rendre figyelmeztetünk benneteket, ha éppen lezárul egy Aréna event a Hearthstone-ban: ez azért nagyon fontos, mert egy hasznos kis trükkel ajándék belépőt lehet kisajtolni a játékból. Jelenleg ugyan nincs esemény, csütörtökön érkezik azonban az új kiegészítő és vele együtt a Standard rotáció.

Akiknek van aktív Arénája, az bizonyára már látta a játékon belüli figyelmeztetést arról, hogy hamarosan le fog zárulni. Márpedig ezt ki lehet használni a Blizzard által beépített kompezációs rendszernek hála.

A trükk az, hogy ha van aktív Arénád, amikor megjelenik az új kiegészítő, akkor a Blizzard automatikusan lezárja azt. A jutalmakat ugyanúgy megkapod érte, emellett pedig egy ingyenes Aréna belépő is jár, amiért nem tudtad befejezni az előzőt.

A játékon belüli figyelmeztetés

Ez lényegében tehát egy “egyet fizet, kettőt kap” akció – nincs más dolgod, mint elindítani egy új Arénát, majd ha elérsz 2 vereségig, akkor állj meg és várd ki a rotációt. Persze ha eljutsz 7 győzelemig (ahonnan már a goldot tekintve is pluszos a menet), akkor érdemes végigjátszani és újat indítani. De a lényeg az, hogy 150 gold befektetésért még a lehet legrosszabb esetben, nulla győzelemmel is 2 pakkot, illetve némi goldot és dustot kapsz vissza, így fixen pozitívan jössz ki az egészből!

Hogy Európában pontosan mikor jön a The Witchwood, azt a Blizzard szokás szerint nem árulta el: a korábbi tapasztalatok alapján csütörtök este és péntek délelőtt is elképzelhető. Érdemes tehát minél előbb elindítani az Arénát!

Ezt csináld meg csütörtökig

  1. Indíts egy új Arénát.
  2. Ha eljutsz 7 győzelemig, akkor játszd végig.
  3. Ha előbb jutsz el 2 vereségig, mind 7 győzelemig, akkor állj meg.
  4. A rotáció után megkapod a félbehagyott Arénáért járó jutalmakat, illetve egy ingyen Aréna belépőt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva