Fifa

A reptérről üzent Molnargabo a szurkolóknak – irány Manchester!


Jön a FUT Champions Cup következő állomása, ahol a magyar játékos újból megkapja az esélyt, hogy bejusson a világbajnoki fináléba.

A januári barcelonai túra után hazánk legismertebb FIFA-játékosa, Molnargabo újból megkapja a lehetőséget arra, hogy külföldön, nemzetközi mezőnyben bizonyítson, miután februárban ott volt a Top 64 Xbox One játékos között, ezzel pedig kvalifikálta magát a FIFA 18 Global Series következő állomására. A manchesteri FUT Champions Cup versenyt az előttünk álló hétvégén rendezik a brit városban április 13. és 15. között.

Holnap tehát kezdetét veszi a torna, így Gabo már most útra kelt Angliába – a reptérről még kedveskedett a rajongóknak egy rövid bejelentkezéssel, így üzent a szurkolóknak a terminál épületéből:

A verseny még el sem kezdődött, a magyar játékos azonban már most belefutott az első komolyabb kihívásba, masszív késéssel tud ugyanis csak felszállni Budapestről.

Kép: Facebook

A csúszás ellenére remélhetőleg ki tudja majd pihenni magát Molnargabo a verseny előtt, hiszen hosszú napok elé néz Manchesterben. Mindkét platformon (PS4, Xbox One) 64 játékos száll majd harcba ezúttal is a 200 ezer dolláros összdíjazásért, melyből 22 ezret a végső győztes kap majd. A formátum hasonló lesz, mint Barcelonában: első körben egy 7 fordulós, svájci lebonyolítású versenyen csapnak majd össze a játékosok, ahol 4 győzelem a továbbjutást, 4 vereség pedig a kiesést jelenti majd. Platformonként a Top 32 pedig már az egyenes kieséses szakaszban folytathatja – innentől jönnek a pénzdíjas helyezések. A végső cél a Top 8, hiszen ennyien kvalifikálják magukat a Global Series fináléjába.

A versenyt az EA Sports hivatalos FIFA-csatornáján lehet majd követni péntektől vasárnapig, itteni idő szerint 13 órakor indul majd a közvetítés mindhárom nap. Reméljük, hogy Molnargabo is képernyőre kerül majd, illetve hogy ezúttal már az egyenes kieséses szakaszban is szurkolhatunk majd neki!

Nézd meg EASPORTSFIFA élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva