Fifa

Óriási balszerencse – így nyilatkozott Molnargabo a kiesést követően


Hajszálon múlott a Top 32 Manchesterben, de végül nem jött össze a bravúr.

Nehezen indult a pénteki nap Molnargabo számára a manchesteri FUT Champions Cup versenyen, hiszen három vereséget követően kellett összeszednie magát, hogy életben tartsa továbbjutási reményeit.

Túlélte az első napot Molnargabo, tökéletes szombat kell a továbbjutáshoz!

A szombati nap remekül indult, hiszen meglett a harmadik győzelem, így minden az utolsó, hetedik fordulón múlott: aki itt nyer, az továbbjut a Top 32-be – az ellenfél a brazil Senna do Bone volt.

Az “odavágó” remekül ment: Molnargabo 1:0-ra lehozta az első meccset. A második mérkőzésen azonban a brazil játékos 4:3-ra nyerni tudott, így jöhetett a hosszabbítás – és mivel itt sem született gól, ezért a tizenegyesek. A büntetőrúgásoknál sajnos nem a magyar játékosnak kedvezett Fortuna: 3:2-vel Senna do Bone ment tovább, így Molnargabo számára – ha hajszállal is, de – véget ért a manchesteri kaland.

Molnargabo így nyilatkozott a kiesés után:

A Top 32 tehát végül nem lett meg, de így is büszkék lehetünk a magyar játékosra, hiszen ismét bizonyította, hogy helye van a világ elitjében – legközelebb remélhetőleg a szerencsével sem áll majd hadilábon. Szép volt Gabo!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva