Fortnite

Megőrült a Youtube, egyre több a vetkőzős Fortnite videó!


Egy kill, egy ruhadarab, a szabály egyszerű. A kérdés csak az, hogy miért is létezik...?!

Az Epic Games kifejezetten jó munkát végez, ha azt nézzük, mennyire tartják életben a játékukat. Mind a Save the World, mind pedig a Battle Royale dübörög, a folyamatos frissítések nem hagyják a játékosbázisnak, hogy ráunjanak a játékmenetre, a hétről-hétre érkező kozmetikai tárgyak pedig edzésben tartják a pénztárcánkat is. Merthogy azok is elsőosztályú minőséget képviselnek. Viszont sokaknak nem elég az élvezetes játékmenet és a meme-dömping, valami többre vágynak. Ez pedig ebben az esetben az erotika. Nem csoda, hogy a nagy szerverleállások idején a Pornhub is leterheltebb volt, az átlagnál.

A Fortnite szerver leállása majdnem bedöntötte a Pornhubét is

A “Strip Fortnite”, tehát a vetkőzős Fortnite mozgalom a Youtube-on indult és éli még mindig fénykorát. Nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy tudjuk mire megy ki a játék. Az egész trend a nézőszám növelése miatt van. Az már egy másik téma, hogy mennyire normális az, hogy egy vetkőzős videó háromszor annyi nézettséget generál, mint egy tiszta játékmenet videó. Talán még nem is az a baj, hogy létezik az ilyesmi, itt a probléma a célközönséggel van. Egyértelmű, hogy a Fortnite játékosbázisát javarészt nem a 25 évnél idősebbek teszik ki, így valószínűleg nem is őket célozzák ezek a tartalmak. A fiatalabb generáció a cél, az ilyen jellegű “tanításokra”, pedig véleményünk szerint semmi szükség.

 

Gaijin Goombah rendesen ki is akadt Twitteren, mi pedig azon, amit a képmentésen láttunk. Nézzük csak meg jól a képen látható Youtube videók címeit. Látni olyan videót, ami a 13 ÉS 16 ÉVES (!!!) lányok vetkőztetésével reklámozza magát! Szerencsére többnyire ez csak a clickbait, kattintás vadászat miatt van kiemelve a címben, de így is gusztustalan, hogy erre van igény az interneten, valamint, hogy a tárgyiasítás ilyen magasságokba emelkedett.

A következő röhej a történetben, hogy a Youtube úgy tesz, mintha észre se venné mindezt. Szinte egytől egyig, minden videó reklámképes a videómegosztó szerint, így a felhasználók, akik ezeket a videókat készítik, még komoly pénzeket is keresnek ezzel, holott egyértelműen több szabályt is sért ez a trend.

 

Remélhetőleg ez az őrület minél gyorsabban lecseng és újra a minőségi gameplay videók fogják a közösség vágyait képezni. Mert ez nem állapot. Ajánljuk a fenti Tweetben látható csatornák elkerülését, valamint ösztönzünk titeket, hogy nézzetek helyettük Ninja, vagy TSM Myth streameket, azokból lehet tanulni és így fejlődni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva