Counter Strike

Zsír új accounttal Prime? – A népszerű csalásnak köszönhetően hódít az új trend


A csalók már megint a programozók előtt járnak egy lépéssel és új trend hódít a piacon, reméljük ennek a Valve hamar keresztbe tesz.

Ezúttal egy olvasónk, Vivien hívta fel a figyelmünk egy problémára, amivel egyre gyakrabban találkozik a játék során, ez pedig egy elég égető hiba, amit reméljük, hogy minél hamarabb javít a Valve. A kiskaput pedig ezúttal is egy cheat program játszani ki, csak úgy, mint annak idején az azonnali bombarakás/defuse esetén, de ott a probléma súlya miatt hamar lépett is a Valve. Jó ideje már annak, hogy behozták a játékba a szinteket, ezzel is nehezítve a csalók dolgát, hiszen elég sok idő kell hozzá, mire valaki MM-re juthat, főleg a Prime-ra, ezt a szigorítást pedig a megnövekedett csalóáradat miatt vezette be a Valve.

Egy új account, kell még párat játszani, mire Prime lesz..

Egy népszerű cheat viszont most egy kattintásra megoldja a csalók gondját, ugyanis be lehet vele állítani, hogy bőven meglegyen a Prime-hoz szükséges szint, de még rangot is állíthatunk magunknak

Vagy mégsem? Egy kattintás és indulhat a Prime

Ezután pedig a Valve engedélyezi is, hogy egy telefonszámot megadva aktiváljuk a Prime-ot az accounton, hiába vadi új a CS:GO rajta.

A Valve nem ellenőrzi jelenleg a profilokat

A Prime-hoz szükséges telefonszám megadása után pedig bárki vígan tolhatja, ugyanis a Valve látszólag nem ellenőrzi a lobby indulásakor, hogy valaki valóban azon a szinten áll-e, ami a menüben látható, ezek az adatok szóval jelenleg nem szerver oldaliak, csupán attól a perctől kezdve válnak szerver oldalivá, hogy csatlakoztunk valamely Matchmaking szerverhez. Ezért nagyon vigyázni kell, hogy a lobby-ba betévedő random játékos tényleg olyan szinten áll-e, amilyennek látjuk, nézzétek meg magatok, mennyiből tart átállítani:

A képeken látható 5. játékos például pont ezt a csalást használta, amint átállította a rangját, egyből a többieknek is átváltott hirtelen DMG-ről Globalra. Amint pedig megadta a telefonszámot, onnantól mehet a Prime azaz, az Elsődleges meccs is.

Valve fix pls!

Ez elég sok zavaró dolgot hoz be az életünkbe, egyrészt ha emiatt a vadi új accountok bekerülhetnek instant a Prime-ba, úgy gyakorlatilag az egész Prime értelmét veszti. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mi van akkor, ha valaki beugrik a várónkba 5.-nek és kiderül, hogy nem Global, hanem Silver, csak becsalta magának a lobby-ba a rangot, aztán jöhet a 40 perc szenvedés.

Köszönjük Viviennek a képeket és az információkat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva