Overwatch

Véletlenül tovább erősítették a játék legutáltabb képességét, de valószínűleg nem vonják már visszaA Blizzard újabb okot adott arra, hogy vágjuk a centit, míg kikerül Hanzo “Scatter Arrow”-ja.

Amint azt már pár hete tudjuk, Hanzo is átesik egy kisebb átdolgozáson, melynek fő célja, hogy a frusztrálónak tartott “Scatter Arrow” képességet kivegyék a játékból.

A probléma vele az, hogy sokszor olyan semmiből jövő, véletlenszerű killeket eredményez, ami sem Hanzónak nem jó élmény (nem az ügyességén múlott), sem ellenfelének, aki random hal meg, mint ahogy ezt a következő videó jól példázza.

A legutóbbi patch-ben elkövetett egy baklövést a Blizzard, ugyanis véletlenül levitte a spell töltési idejét tíz másodpercről nyolcra.

Azóta a játék egyik fejlesztője, Geoff Goodman megerősítette, hogy véletlen volt, ez az új képességének a CD-je, ami valahogy bekerült a játékba. A hibákat szokás javítani, azonban mivel a következő patch még áprilisban megérkezik, amiben egy teljesen új E-t kap, ezért jó eséllyel marad a buff.

Kapcsolódó kép
forrás: wallur.com

Egyelőre annyit tudunk az új varázslatról, hogy “Rapid Shot” lesz a neve, és Hanzo nyilainak a sebességét fogja növelni.

Kíváncsian várjuk az átdolgozott hőst, addig is aki szereti a “Scatter Arrow”-t, használja ki amíg még lehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva