Fortnite

Ennyi volt! Megunta az Epic Games, kivették a sokak által legerősebbnek tartott fegyvert


Egy időre biztosan elbúcsúzhatunk a Guided Missiles-től.

Pár hete került be az első ránézésre viccesnek és érdekesnek tartott Guided Missiles, mely rengeteg emlékezetes jelenetet hozott – elég csak az utazóeszközként felhalmozott rakétákra gondolni:

I opened the rocket riding flood gates. Your move, gamer. from FortNiteBR

Vagy éppen a stílusosan, saját rakétáról leugorva megnyert meccset is említhetjük:

rocket rode myself with new launcher and won the solos game from FortNiteBR

Múlt héten ugyan már kapott egy nerfet, de úgy tűnik nem volt elég, ki is kellett venni, legalábbis addig, amíg nem találnak rá egy jó megoldást.

Képtalálat a következőre: „guided missiles fortnite”
forrás: culturedvultures.com

Hogy mi lehetne jó?
Akár az, ha külön golyók lennének hozzá, ami által nem lehetne megcsinálni, hogy végjátékban addig lövöm az építményemből az ellenfelet, amíg meg nem hal – túl biztonsági játékot nyújtott a fegyver, csökkentette az izgalmakat.

A következő videó jól példázza azt, hogy egyrészt nem is túl egyszerű counterelni – még építéssel sem- másrészt túl biztonságos távból lehetett vele gyilkolni.

Ami még örömteli változás (ez a csütörtöki patch-el fog érkezni) az az, hogy javították az egyik legidegesítőbb bugot, melynél noha nem is oda céloztunk, mégis a saját építményünket találta el a golyónk. Mutatjuk mire gondolunk:

Az utolsó információ, amit a patch kapcsán kiszivárogtattak, az a nemrégiben bemutatott fegyverváltást érinti: mivel a Crossbow és a Sniper távol harci fegyver révén nem profitál abból, ha váltogatunk köztük (nem úgy, mint a Tactical és a Pump Shotgun például), így visszavonják a késleltetést ezen fegyverekre váltás során.

Ti örültök a fegyver kivételének?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva