League of Legends

Visszatérhet az AD Kennen a következő frissítésben!

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: adc, kennen,

Most is uralja Európát Rekkles, mi lesz itt, ha ez eljut az élő szerverekre...?!

A Kennen ADC-ről legtöbbeknek Rekkles jut eszébe, ő ugyanis hihetetlen dolgokat művelt vele:

Hamarosan lehet, hogy SoloQ-ban is több AD Kennen-t fogunk látni, ugyanis a Riot szeretné, ha Kennen ezentúl inkább az AD sebzésre hagyatkozna. Kennen mindig is egy olyan hős volt, akiből AP és AD verzió egyaránt létezett és gyakorlatilag csak játékostól függött, hogy melyiket választja.

Jelenleg ugyan az AP verzió a népszerűbb, de úgy néz ki nem sokáig! Ha ugyanis a mostani PBE változtatások bekerülnek a játékba, akkor valószínűleg rengetegen próbálják majd ki az új AD Kennen-t.

A buffban növelték a hős W képességének sebzését, de ami fontosabb, hogy növelték az AD sebzés mértékét is 60%-ról egészen 100%-ig! Ez majdnem a jelenlegi AD sebzés duplája, ami rengeteget számít egy lövész esetében.

A másik buffot az E kapja, ami egy teljesen új hatást nyert. Ezentúl ha Kennen eltalál valakit a villámlabda formában, akkor 30%-70% bónusz támadási sebességet kap majd, a képesség szintjétől függően.

A két változtatás vonzóbbá teszi a Kennen ADC-t mint eddig bármikor és ezúttal valószínűleg nem csak Rekkles lesz képes használni. A plusz sebzés és támadási sebesség Kennen CC képességével együtt egy elég halálos ADC hőst eredményezhet. A változtatások a 8.9-es frissítésben kerülhetnek majd be, várhatóan két hét múlva.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva