Counter Strike

Alsó ágról jött vissza a Pixel és nemes bosszút állt az ICL 44 döntőjében


A legnagyobb magyar LAN-verseny újabb fejezettel bővítette a hazai CS:GO krónikáját, DEv újabb trófeát húzott be csapatával.

A váci meccsek után budapesti Top8-al folytatódott április végén az ICL 44. állomása. A magyar mezőny legjobbjai fix ötösökkel és alkalmi mixekkel érkeztek az eseményre, felső és alsó ágas csapatokkal.

A CULTURE, Need more DM, Pixel és KOS négyes felső ágon, a ROG SQUAD, Łegit, FilthY és Team Plague alsó ágon kezdte meg a harcot.

A CULTURE élén a GameAgents jelenlegi beton duója, Barcode és fleav tombolt régi coach-ukkal mustanggal, és a gevve-reactioN párossal kiegészítve. A Need more DM-et és a felső ági döntőben a Pixelt is 2:1-re verték, amivel elsőként bérelték ki helyüket a döntőben.

Az alsó ágon a KOS szépen verekedte át magát a kisebb csapatokon, ám a Pixeltől felső ág után alsó ágon is kikaptak, mindkét meccsen 2:0-ra. A Pixel tehát kapott egy második lehetőséget is a bizonyításra a CULTURE ellen, és a DEv, vizer, mYcsu, Bodito és bzt ötös élt is vele.

Alsó ágról érkezve 2:0-ra nyerték a döntőt. Mirage 16:10-re, Cache 16:11-re landolt náluk.

A Pixel így visszavágott a felső ági döntőben elszenvedett vereségért, és a döntő után elégedetten pózoltak nyereményeikkel. Az ICL 40 után, tehát a LAN-sorozat 44. állomását is a Pixel húzta be.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva