PUBG

Letisztultabb UI is érkezik a pályaválasztóval


Új kezelőfelületet kaptunk és bemutatkozik a Bro Cash.

Nemrég bejelentette a PUBG Corp. hogy végre elhozzák a pályaválasztót, amiért már több hónapja könyörögnek a játékosok. Ez jelenleg még tesztelés alatt áll, de a hírek szerint már teljesen készen áll a bevetésre, a teszt szerverekre pedig hamarosan már meg is érkezhet.

Arról viszont nem szóltak a fejlesztők, hogy ezzel együtt egy teljesen átszabott kezelőfelületet is kapunk. A Skin-Tracker csapata ismételten hamarabb szállította az újdonságot, hiszen ezúttal is sikerült a bányászoknak megtalálni a fájlokat, amelyekből a PUBG Corp. korábban pár képet leközölt a nagyközönségnek. A ládák tartalma jobban átlátható és némi új effektet is kapott az új UI, illetve a még jobban egyértelművé tették, hogy melyik ládákhoz kell és melyekhez nem kell kulcsot vásárolnunk kinyitás esetén.

Az új UI-n kívül pedig még egy új fizetőeszközre is felfigyeltünk, ami a Bro Cash nevet kapta. Ez a jelenlegi BP pontoktól teljesen független, a ládákat továbbra is a BP pontokból lehet majd megvásárolni, viszont a Bro Cash-ből pedig kulcsokat lehet majd venni. Az viszont nem tiszta, hogy hogyan lehet ehhez hozzájutni, de már most több lehetőség vetődött fel, lehet, hogy a feltöltött pénzünkért mostantól Bro Cash-t kapunk, de még az is lehetséges, hogy az elköltött dollárjaink után grátiszba kapunk néhány Bro Cash-t.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva