Counter Strike

Fleav 34 fragje sem volt elég az AVANGAR ellen, a CT oldalon ment el a meccs


A Majort is megjárt ellenfél nem kezdett erősen, de a második félidőben már bedarálták a magyar csapatot.

Ezúttal ismét a GOCASE kupán játszottak a fiúk, azonban az eddigi 50%-os állást ezzel 1:2-re módisították. Ami ugye azt jelenti, hogy mostantól kezdve mindkét meccsüket meg kell nyerni, ugyanis a következő vesztett mérkőzés a kieséssel egyenlő. Az LDLC eddig az egyetlen továbbjutó, a Vexed pedig az egyetlen kieső, őket pár napja elverte a GA is.

Az AVANGAR elleni meccs egy furcsa vétóval indult, hiszen Train a kazahok második legjobb mapja. És bár a GameAgents-nek sem a legrosszabb, a pálya ismeretében beindult egy kis aggódás a választással kapcsolatban.

Aztán megtörtént, amire csak kevesen számítottak, a támadó oldal nagyon ott volt a magyar srácoknál, 8 körrel nyerték a félidőt.

A fordulás után jött az újabb meglepetés, de ezúttal már kevésbé örültünk neki, innen is el lehetett bukni a meccset. CT-ben szinte semmi nem jött össze ahhoz képest, hogy Train igencsak védekező oldalú pálya.

hltv.org

Ahogy látjátok is, fleav embertelen formában játszott, de sajnos egyedül nem lehet meccset nyerni. Sajnos Barcode még mindig nem találja a régi énjét, bízzunk benne, hogy minél hamarabb újra a régi fényében fog tündökölni és ez a csapat eredményeiben is visszaköszön majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva