Hearthstone

Szivárgás? Baki? Mik ezek a lapok a legújabb frissítésben?


Érdekes adatokat bányásztak ki az új Hearthstone update-ből.

Ma este érkezik a Hearthstone-ba az új single player játékmód, a Monster Hunt, ennek kapcsán pedig egy új frissítés érkezett a játékhoz az éjszaka folyamán egyes régiókban. Úgy tűnik azonban, hogy porszem került a gépezetbe, az adatbányászok ugyanis egy csomó olyan információt felfedeztek a kódban, aminek egészen biztosan nem kellett volna ott lennie.

Korábban leszavazott Aréna lapok és több száz ki nem adott kártya bukott le a frissítéssel.

A Hearthstone Top Decks stábja össze is gyűjtötte ezeket. Figyelem: egyelőre nem tudni, hogy a Blizzardnak pontosan mi a célja ezekkel a lapokkal – könnyen lehet, hogy nem is fognak napvilágot látni, egy részükről ez száz százalékos bizonyossággal elmondható. Az azonban biztos, hogy valaki bakizott – a kérdés csupán az, hogy mekkorát. De előbb lássuk az Aréna kártyákat!

Aréna lapok

Ismerősek a lapok? Nem véletlen, hiszen korábban már lehetett ezekre szavazni. A tavalyi BlizzConon mutatta be a Blizzard ezeket az Aréna-exkluzív kártyákat, minden class-hoz hármat – ezek közül választott ki egyet-egyet a közönség, melyek néhány hete ugyebár már be is kerültek a játékba. A lenti képeken a maradék 9×2 darabot láthatjátok – de mit kerestek vajon ezek a patch-ben?

Laptervek

Több mint 300 (!) “Slush” címkével ellátott lap is volt a frissítésben, ezekből gyűjtött össze a Hearthstone Top Decks pár tucatot. Ha végignézitek őket, akkor láthatjátok, hogy ezek valójában laptervek, melyek között vannak olyanok is, amik már megjelent lapok korábbi verziói (pl. Genn Greymane).

A nagy kérdés, hogy van-e esetleg köztük olyan, amit valamelyik későbbi kiegészítőhöz akartak volna felhasználni.

Ha igen, akkor valaki nagyon durván meg fogja ütni a bokáját, hiszen ez esetben a játék történetének talán legdurvább szivárgásáról beszélhetnénk! Egyelőre persze csak találgatni tudunk – íme a kibányászott lapok.

A Blizzard egyelőre még nem nyilatkozott a fentiek kapcsán, így amíg nincs hivatalos információ, addig érdemes az egészet érdekességként kezelni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva