Hearthstone

Budget-zóna: 1000 dustos deckek a rotáció utánra (2. rész) – Hunter


Kevés lapod van és nem tudod, milyen paklit építs a Witchwood után? Segítünk!

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után mindenkinek alaposan újra kellett gondolnia a deckjeit, hiszen teljesen megváltozott a Hearthstone lapkészlete. Azoknak, akiknek kevés lapjuk van – vagy egyszerűen csak mostanában kezdték a játékot – ez mindenképpen nagy kihívást jelent, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik. Cikksorozatunkban szuperolcsó, 1000 dustból összeállítható paklikat mutatunk be, melyekkel ugyan a Legendet nem lehet kiütni, az alacsonyabb szinteken azonban bőven adhatnak sikerélményt!

Budget Aggro Hunter

A Hunter class-hoz mindig is közel állt az agresszív stratégia, hiszen a Hero Power tökéletesen támogatja ezt: miután hamar lecsökkentettük az ellenfél életpontját, már pusztán a Steady Shot segítségével is meg tudjuk nyerni a meccset, hiába veszi át idővel az ellenfél az irányítást a boardon.

A lent látható Aggro verzió teljes egészében az első 3-4 körre fókuszál: az early game-ből kell megpróbálni kihozni a legtöbbet. A két legjobb lap ilyen tekintetben a Crackling Razormaw és a Houndmaster, melyek ár-érték arányban óriási előnyt adnak, ha van Beastünk. A legjobb elsőkörös lap emiatt a Dire Mole, amit kevés class tud rögtön megoldani 1-2 manából, de ha mi kezdünk, akkor egy Jeweled Macaw is jó lehet alapanyagnak egy Razormaw mellé – de az sem rossz, ha felszúrjuk egy Scavenging Hyena mellett.

A korai board megtartásában az erős fegyverek (Candleshot, Eaglehorn Bow) mellett az olyan lapok segédkeznek, mint az Unleash the Hounds (Hyenával nagyon jó kombó) vagy a Flanking Strike, melyekkel könnyen tempóelőnybe is kerülhetünk, a középjátékban is komoly fenyegetést tartva az asztalon. Az idő múlásával pedig – ahogy már elhangzott – egyre inkább a Hero Power kerül a fókuszba, melyek mellé a fegyverek és a Kill Command nyújtanak extra direkt sebzést, de az Animal Companionből is kieshet egy Huffer – a Tracking jelentősége is inkább ebben a szakaszban nő meg.

AAECAR8AD6gCtQPZB+sHlwjbCYEK/gzrwgKJwwKOwwLd0gLh4wKL5QL27AIA

Cikksorozatunk következő részében a Mage kerül majd terítékre.

Korábbi részek: Druid

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva