League of Legends

Beemo bejelentése új fejezetet nyithat a LoL történetében!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Beemo, teemo,

A Riot Games olyat tett, amire eddig még sosem volt példa!

Történelmet írt a Riot Games. Sikerült a lehető legnagyobbat robbantania egy skin bejelentéssel, amit talán az eddigi legstílusosabb módon tett, valamint úgy, hogy az utolsó pillanatig a színfalak mögött fejlesztett.

 

Így igaz, az első olyan kinézet, ami nem a PBE-n jelenik meg elsőként nem más, mint egy méh és a Sátán keveréke, Beemo. A hivatalos League of Legends Twitter oldalon jelentették be a megjelenését, s még nem is ez volt a nagy durranás, hanem az, hogy már a 8.9-es ciklusba ígérik, aminek az éles megjelenése május másodika, azaz holnap!

Természetesen a bejelentés egy pillanat alatt felcsigázta a közösséget, s nem csak a hétköznapi játékosokat, a profik, kommentátorok, valamint egyéb League of Legends médiajelenségek is kifejezték meglepettségüket a közösségi oldalakon.

 

Biztosan nem véletlen, hogy az új kinézetbejelentés-fajtát éppen Teemo legújabb skin-jével próbálják ki, ám valószínűleg ez a húzás (ha bejön) a jövőben tendenciává válhat! Valószínűleg a Riot Games ezzel egy belsős tesztelési formát vizsgáztat, ami ahhoz kell, hogy a nagy bejelentések elkerülhessék a PBE szervert és tényleg nagyokat szóljanak az élő szervereken. Erre az egyik közösségi tag is felfigyelt és Twitteren leírta meglepettségét, amire egy Riot munkatárs személyesen válaszolt. Mondjuk a válasz nem volt a legkomolyabb, összességében azért le tudtuk belőle szűrni, hogy új dolgokat próbálgatnak a fejlesztők.

 

Teemo 11. kinézetéről semmit sem tudni, csak a Splash Art-ot osztotta meg a közösséggel a Riot. Hogy mire lesz képes játék közben, milyen animációkkal látták el, vagy hogy mennyibe is fog kerülni, sajnos még nem derült ki. Ehhez meg kell várnunk az új frissítést és a kinézet megjelenését. Mindenesetre, ez így tényleg izgalmas…!

Update: A SkinSpotlights Youtube csatorna feltöltött egy skin bemutató videót Beemo-ról!

Ti örülnétek annak, ha nem lőné le előre a skin megjelenéseket a Riot Games a PBE szerveren?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva