PUBG

Alig kezdődött el, de máris véget ért a hétvégi PUBG event


Ennek az eventnek hamar vége lett, de megígérték, hogy a jövőben figyelnek majd, hogy ez ne történhessen meg újra.

Alig kezdődött el a hétvége és ezzel együtt az e heti Desert Knights event, amiben végre mindenkinek lehetősége lett volna a dropban lévő fegyverekkel gyakorolni egy kicsit, a PUBG Corp. a legfrissebb közleményében bejelentette, hogy véget vet az eventnek, mivel nem tudták megoldani a szerverproblémákat, így ez volt sajnos az egyetlen járható út.

A mai napon egyébként több probléma is volt a játékkal kapcsolatban, egyrészt rengetegen panaszkodtak, hogy az új update óta szörnyen szaggat a játék, emellett pedig még az fps is esett, főleg a nagyobb városokban. Majd hirtelen nem lehetett a szerverekhez csatlakozni, amin azonnal elkezdtek dolgozni a fejlesztők, emiatt 1 órás sürgősségi karbantartást rendeltek el, de nem sikerült megoldaniuk a problémát.

A fejlesztők megígérték, hogy a jövőben figyelnek majd arra, hogy ez ne történhessen meg újra.

A hibát könnyen okozhatja a tegnap érkezett 10 gigás update, lehetséges, hogy valamit elrontottak a frissítésben, persze könnyen lehet az  is, hogy nem áll elegendő szerver a rendelkezésükre a nagy érdeklődés miatt. De a War Mode korábban is eléggé megterhelte a szervereket, ez a Custom game-ekben is előjött több alkalommal, főleg ha változtattunk a napos időjáráson.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva