Counter Strike

A molotov bug továbbra is (ki)égető hiba. Ott is megöl, ahol nem látod a lángot


A molotovok lassan a legproblémásabb gránáttá növik ki magukat a játékban, folyamatosan csak a gond van velük.

Volt már hiba a füst mögötti molotovval, amitől átlátszó lesz a smoke, legutóbb pedig azt figyelték meg, a pattintott moló teljesen máshogy terjed, mint a simán eldobott. Ezúttal egy újabb furcsaság mutatta magát, az IEM Sydney meccsein csapott le a láthatatlan molotov.

Ez az aljas változat akkor is megöl, ha a modell a tűzön kívül áll.

A mousesports vs. G2 meccse apEX volt az áldozat. A molotovról tudjuk, hogy az utolsó pillanatban nagyobbra terjed, itt azonban folyamatos sebzésről volt szó. SuNny a kör vége előtt 30 másodperccel dobva el a gránátot és 5 másodpercig apEX teljesen jól elvolt a sarokban a maga 74 HP-jával.

Aztán a tűz bár nem látszott, de hirtelen beterjedt alá is és simán elégette.

A mechanikával semmi gond, terjedjen csak az a tűz egyre nagyobbra, de ha így van, akkor ez legyen látható is! NiKo hasonló parádés halált mutatott be a fnatic ellen, ahol JW ugyan ellőtte falon keresztül az AWP-re, de az utolsó 2 Hp-t bizony a tűz vitte le róla.

Ami csak azért furcsa, mert direkt a tűz mellé ugrott.

A gond ismét a vizuális megjelenítés hiányával van, hiszen ezáltal teljesen kiszámíthatatlanná válnak a molotovok terjedési irányai. Ha nem látjuk őket, hogyan kerülhetjük el? Sajnos a javításra kevés a remény, hiszen az eddig ismert molotv bugok is már hónapok óta köztünk élnek. Jó esély van rá, hogy a láthatatlanul terjedő tüzet sem holnap javítják meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva