Counter Strike

Végre megszólalt a Valve! 128 tick, Panorama UI és csalás utáni fellebbezés volt a téma


A közösség 5+1 legfontosabb kérdésére válaszoltak a fejlesztők, de sokkal okosabbak nem lettünk.

Ritkán tartanak AMA napot a Valve fejlesztői, de amikor elindul, csak úgy ömlenek a kérdések. Így történt ez a legutóbbi, május 6-án tartott Kérdezz-Feleket alkalmával is, ahonnan a több száz kérdésből most az 5+1 legfontosabb témát emeltük ki. A válaszokat John McDonald adta a Valve részéről:

Lesznek-e 128 tickes szerverek MM-en is?

J.M.: Gyakran eljut hozzánk ez az igény, de az igazság az, hogy többet ártana, mint használna. A legtöbb játékosnak inkább hátrányt jelentene, mert nincs elég jó gépük hozzá. Illetve pénzük sincs fejleszteni a jelenlegit. A megoldás 64 és 128 tickes szerverek együttes futtatása lehetne, de mivel 128-ra váró játékos kevesebb lenne, megnőne a meccs előtti várakozási idő. Ettől függetlenül persze még mindig megérheti, így nincs elvetve a dolog.

Mi van már azzal a Panorama UI-val?

J.M.: Ahogy mondtuk is, 2017-ben ezen a projekten volt a fókusz. Nem akarok lehetséges érkezési dátumokkal dobálózni, mert ha mégis csúszik csak csalódás van belőle. Továbbra is kiemelt fontosságú, amire nagy hangsúlyt helyezünk, és amint készen van ki is adjuk! Teljes biztonsággal mondhatom, hogy nem csak ülünk rajta.

Lehetségesnek tartja, hogy a csalás miatt banolt egyszerű játékosok fellebbezhessenek az ítélet ellen?

J.M.: Teljességgel kizárt! A csalás egy nem kívánatos elem a játékban, az ilyen emberek pedig csak károsak a közösségre nézve.

Hányan dolgoznak jelenleg a CS:GO-n a cégnél?

J.M.: Jelenleg 35 ember van a CS:GO-ra állítva. A játékokkal kapcsolatos ütemtervek nehéz kérdések a Valve-nál, és még nehezebb róluk nyilvánosan beszélni. Van egy elképzelésünk, merre akarjuk vinni őket, de egy új elem mindent átírhat.

Miért van ekkora különbség MM-en az egy meccsen belüli játékosok rangja között?

J.M.: Ha csúcsidőn kívül indítunk játékot, az egyébként is kevesebb játékossal bíró régiókban, ráadásul ritkán játszott pályán, valamit tennünk kell azért, hogy az emberek társakat és ellenfeleket találjanak maguknak. Ilyenkor simán lehet, hogy a rangok között több szint eltérés lesz.

+1 Visszatérhetnek-e valaha Valve által támogatott rendezvényen az IBP eltiltott játékosai?

J.M.: A véleményünk továbbra sem változott, bár tudom, hogy ezzel nem leszünk népszerűek.

Aki a teljes, angol nyelvű kivonatra kíváncsi, ezen a linken megtalálja a bővebb változatot, még több Kérdés-Válasz kombóval.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva