Gaming

Az Ubisoft elhúzta a mézesmadzagot: új pálya, 2 új operator és pick&ban rendszer érkezik


Nagyjából két hét múlva lesz a teljes reveal, de addig is kaptunk néhány infómorzsát, hogy még jobban várjuk a nagy bejelentést!

Még javában pörög az első szezon, de ahogy már megszokhattuk, folyamatosan kisebb-nagyobb információmorzsák derülnek ki a másodikról.

A 3. évad 2. szezonja rengeteg újdonsággal kecsegtet.

A Clubhouse pályát erősítik, Echót is buffolják, bevezetik a Pick & Ban lehetőségét a profiknál és custom game-ben. És csak hogy ne legyen olyan egyszerű az operátorok banolása, lesz egy 6. választás is csapatonként, amit az utolsó pillanatban bárkire kicserélhetünk, ezzel totálisan felkavarva az előzetes stratégiát. Akár a sajátunkat, akár az ellenfélét. Természetesen új operatorokat is ígértek, szám szerint kettőt, valamint új kütyüre is számíthatunk.

Kapcsolódó kép
forrás: steamcommunity

Ezen kívül a dropshotting mechanikán is változtatnak (sokan nem kedvelik ezt a “taktikát”), illetve új counter defuser animáció is érkezik.

Amint már arról korábban beszámoltunk, a szezon neve az Operation Para Bellum lesz.

Hivatalos a következő szezon neve, nagyjából tudjuk a kezdés napját is

A teljes leleplezésre ugyanúgy, ahogy az előző szezonban, most is egy nagy versenyig kell várni. Május 19-ig (egészen pontosan 19-20) kell kibírni, ugyanis ekkor lesz a Pro League Finals, ami természetesen a hivatalos csatornán lesz majd nézhető.

Egy képet azért megosztott a Ubisoft már Twitteren.

Érdekes, hogy a táj van fókuszban, pedig vélhetően nem itt lesznek az akciók. De érthető, hogy egyelőre csak keveset mutatnak meg a fejlesztők.

[2018-05-07] Y3S2 Kick Off - Para Bellum - Header

Az tuti, hogy sokat várnak a pályától a Ubisoftnál, ugyanis a hivatalos oldalon úgy hirdetik, mint a leginkább kompetitív pályát – persze ezzel nincs is semmi gond, fel kell építeni a hype-ot. A kép alapján milyen jellegű pályát vártok?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva