Counter Strike

Niko unokatestvére és a Valiance úthengerként gázolt át a GameAgents csapatán


Megvan az első zakó az EBL második szezonjában, nem is volt kicsi. Ennél már csak jobb meccseket várunk.

Idén ismét megrendezésre került az Esports Balkan League, 20 000€ összdíjazással, illetve a top 4-nek szánt LAN döntővel. Kétszeres körmérkőzéses rendszer van, ez azt jelenti, hogy mindenki játszik mindenkivel 2 Bo1-et. A meccsek kedden és csütörtökön futnak a 8 csapat között.

Kedden a magyarok 16:6-ra verték a román Invictus Aquilas-t, most azonban a torna talán legerősebb csapata elkapta őket.

A Valiance kikvalizta magát a DreamHack Masters Marseillre is, ahol bár két loss után pakoltak haza, majdnem megverték a mousesports csapatát, ami nem rossz teljesítmény. Most a GameAgents-nek esélye sem volt, huNter a Kovač család sarja szerver elsővé lőtte magát, csak asszisztálni tudtak a magyar srácok. Impulse volt a következő “sztár” az AWP-vel, ACE-elt és clutch-olt is, nem volt ellenszer rá sem:

Sajnos mindkét oldalon csupán 2-2 körre futotta, reméljük a jövő heti körökben jobb teljesítményt látunk majd a GA-tól.

hltv.org

Az alábbi ábra remekül prezentálja az emi-LETN1-Hunter trió fejlődését a magyarokéval szemben. Hozzá tartozik, hogy a hltv egy csapatot onnan számít bele a Head to Head statisztikába, ha legalább 3 ember benne volt az akkori lineupokban, és az frissen kint volt az oldalon.

hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva