League of Legends

Ilyen lesz Pyke játék közben! – A Riot bemutatta a képességeket is


Néhány napja jött a teaser, most pedig a hivatalos képességbemutatót is megtekinthettük.

Szereted Te uralni a mezőnyt? Mert ha igen és támogató vagy, akkor Pyke-ot imádni fogod! Egy igazi agresszív játékmestert fogunk kapni a Riot Games-től, s végre a gyermeteg téma is elmaradt, olyannyira, hogy egyből 18+-os környezetbe helyezték az új supportot a fejlesztők.

Passzív képesség – Gift of the Drowned Ones

Úgy tűnik ez a szürke élet mechanika a vízhez köthető, ugyanis Tahm Kench után Pyke is egy hasonló koncepciót kapott. Ha kikerül az ellenfél látóteréből, a szürke csíkokat szépen lassan elkezdi visszatölteni.

Bone Skewer – Q képesség

Egy tölthető Thresh hook technikailag, ami sebzést is okoz. Valamint a gyors cast eredménye egy döfés, ami minden egységet sebez, ami az útjába kerül, továbbá lassítja is őket.

Ghostwater Dive – W képesség

Pyke alá merül a vízfelszínnek, ezzel láthatatlanná téve magát, valamint ilyenkor bónusz mozgási sebességet is kap. Csak azért mert “vízben” közlekedik még ugyan azok a szabályok vonatkoznak rá, mint a többi álcázott karakter esetében. Miss Fortunte is ezért buktatta le a videóban. (Csak az effekt vizes, a pálya bármely pontján alkalmazható a képesség.)

Phantom Undertow – E képesség

Egy meglehetősen érdekes “support” képesség. Pyke előre lendül, s maga mögött hagy egy árnyékot. Ez az árnyék egy rövid idő múlva visszaszökik Pyke-ba, útközben pedig sebez és stunol minden ellenséges egységet, ami az útjába kerül.

Death From Below – R képesség

Na ilyet még nem láttunk! Darius és Urgot kezet foghatnak, ugyanis szerelemgyerekük meglehetősen félelmetesre sikerült. Pyke egy X-el jelzett területre támad, ahol egy adott életerő alatt instant kivégzi ellenfeleit. Ha ez megtörtént és még van célpont, a képesség újraaktiválásával újabb ellenfelet tehet el láb alól. A támogató formula pedig úgy érvényesül, hogy a gyilkosságot azok a karakterek kapják, akik segítettek Pyke-nak a kivégzésben. Valamint a killekért járó arany is az ő zsebükben landol. (Valószínűleg a legközelebb álló segítő kapja ezeket a bónuszokat majd.) Ha nem tud kivégezni senkit Pyke, az ulti csak sebzést okoz.

Mind a modell, mind pedig a képességtár fantasztikusra sikerült, kellett már egy ilyen jellegű újítás a League of Legends-be!

Nektek hogy tetszik az új játékmester?

Borítókép: Riot Games

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva