Fortnite

Ninja rajongói kiakadtak, mert a streamer már nem káromkodik


Ninja rajongói közül sokan kiakadtak, mert a streamer változtatott.

Ha az elmúlt időszakban követted Ninja streamjeit, akkor egy dolgot biztosan észrevettél: egy kicsit megváltozott a játékos a streamek alatt. A twitch egyik legnagyobb sztárja változtatott és családbarát műsort készít a korábbiakban. Korábban még az “n betűs szót” is kimondta egy rappe során, amiért azóta elnézést kért, de ezt betudhatjuk annak, hogy a streamjei során is megfeledkezett magáról bizonyos szituációkban, de Ninja azt mondja, hogy ez már a múlt. A népszerű podcasternek, H3H3-nak adott interjújában azt mondta, hogy 2018-ban az elsődleges cél, hogy a streamjei mostantól “G-rated”-ek legyenek, ez azt takarja, hogy nem lesz szó a továbbiakban drogokról, erőszakról, káromkodásról a streamek során.

“A célom, hogy az egész olyan legyen, mint a klasszikus Spongyabob:Kockanadrág, amikor a szülők ha hazaérnek és belenéznek, akkor elcsíphetnek 1-2 felnőtt poént, de a gyerekek nem fogják érteni és elfeledik.”

A döntését azzal magyarázza, hogy rengeteg e-mailt kapott szülőktől, akik arról panaszkodtak, hogy csak lenémítva tudják engedni a gyerekeiknek, hogy Ninja streamjét nézzék.

“Az én véleményem, hogy egy felnőtt természetesen káromkodik az életben, de a gyerekeknek nem szabadna hagyni, hogy folyamatosan az “F betűs szóval” bombázzanak. Hiszen még a jelentésével sincsenek igazán tisztában”

Twitteren is bejelentette az új irányt pár napja.

Amit a rajongók közül többen nem igazán vettek jó néven:

“Mainstream akarsz lenni, fejezd be”

“Eladtad magad”

“Ember, légy önmagad!” … “De komolyan haver, streamelj és nem kellene változtatnod, mert úgy akarják páran”

“Nem ninja dolga, hogy vigyázzon a gyerekekre, ezt a szülőknek kellene megtenni”  .. “Biztos hogy a $$$ van a dolgok mögött”

Ninja felesége, Jessica is bekapcsolódott a vitába, természetesen kiállt Ninja döntése mellett.

Ninja meghozott egy döntést, valószínűleg ezért sem reagált egyáltalán a kommentekre.

Forrás: Kotaku

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva