Counter Strike

VIDEÓ – Megmutatjuk hogyan tisztítsd profi módon az egérpadodatBármilyen játékkal is játszol, egérpad tutira kell hozzá. Ha szeretnéd elkerülni, hogy a pad koszolódása visszaüssön a játékban, így tisztíthatod meg.

Rocket Jump Ninja már jó ideje az egerek és egérpadok legnagyobb nemzetközi királya. Letesztel és lemér mindent, amit csak ezekkel az eszközökkel lehetséges.

Legutóbbi projektje során az egérpadok legbiztonságosabb és leghatékonyabb tisztítási módját járta körül.

Bármennyire is apróságnak tűnik, igazából rendkívül hasznos téma ez, bármilyen játékkal is játszunk. Hiszen egérpadunk a portól kezdve szinte minden szennyeződést képes összeszedni, az ettől keletkező koszfoltokon pedig az egér teljesen máshogy fog viselkedni játék közben. Másképp érzékel a szenzor egy koszos felületen, nem lesz konzisztens a célkereszt/kurzor mozgása.

Saját tapasztalatai mellett a nézők segítségét is kérte, és a beérkezett tanácsokból végül összeállította a legbiztonságosabb módszert. Plusz felhívta a figyelmet az esetleges veszélyekre is, amiket az egyes lépéseknél érdemes elkerülni.

Menjünk rajta végig lépésről lépésre, nehogy valami elkerülje a figyelmeteket:

  • mosógépbe még akkor se tegyük, ha gépben mosható egérpadunk van, mert sérüléseket okozhat a felületén
  • tegyük be a kádba vagy zuhanytálcába és szórjunk rá egy fél maroknyi mosóport
  • vegyünk elő egy tiszta szivacsot és a puha felét áztassuk vízbe, a súrolós felét felejtsük is el
  • langyos vízzel áztassuk fel és óvatos mozdulatokkal töröljük át az egérpadot
  • vegyük ki a kádból és száraz törölközővel itassuk fel a vizet, törlő mozdulatokat ne végezzünk mert megkarcolhatják az egérpadot
  • hajlítás és törés nélkül csipesszel akasszuk fel valahova száradni
  • a túlzott napsütés árthat neki, így jobban járunk ha árnyékos de száraz helyet választunk

Egy délután alatt megvan az egész, és szebb lesz, mint új korában. A műveletet érdemes akár havonta is elvégezni a tökéletes szenzorműködés érdekében. Ugyanis hiába van profi egér és egérpad a kezed alatt, ha a kosz miatt nem érzékeli megfelelően a mozgást.

Hajrá gamerek, jöhet a tavaszi nagytakarításra egérpad változata!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva