Hearthstone

Szép volt, Amaz: így kell csúnyán benézni az Echo működését

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: amaz,

A streamer kicsit meglepődött, amikor nem az történt, amire számított.

Időnként mindenki hibázik, még a legismertebb streamerek is, amiken jót lehet ugyan nevetni, de az is fontos, hogy tanuljunk ezekből az esetekből, ha már így alakult. A legújabb “oktatófilmet” Amaz fűzte be nekünk, aki az Echo lapok és a Lorewalker Cho interakcióját nézte be nagyon csúnyán.

A Cho ugyebár lemásolja a kijátszott spelleket, Amaz azonban azt hitte, hogy ezek a kör végén eltűnnek, akárcsak maguk a másolatok. Tévedett azonban, hiszen az Echo lapoknál ilyenkor az eredeti kártyát kapja meg az ellenfél, és nem a “szellemlapokat”. Durván meglepődött tehát, amikor nem tűntek el a kör végén az ajándék lapok.

Amaz védelmében érdemes elmondani, hogy pár játékkal korábban az Unstable Evolutionnel már összejött egy hasonló kombó, ahol aztán el is tűntek a lapok. Fontos azonban, hogy ez a spell picit máshogy működik (nem véletlen, hogy a Blizzard nem tette rá az Echo képességet), a másolatok ugyanis technikailag különböző lapok, melyekbe be van építve, hogy a kör végén eltűnnek. Most már ezt is tudjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva