Gaming

Újabb infómorzsa a következő szezonról: bemutatkozik Maestro isMagabiztos kitekintéssel jelzi felénk Maestro: már csak pár nap és mindent megtudunk róla.

Két új operátor is érkezik a következő szezonban, melyekről már korábban megtudtunk alap információkat.

R6 Pro League kedvcsináló keretein belül láthattunk szösszenetnyi teasert az új operátorokról

Ma Maestróval ismerkedhetünk meg alaposabban.

Háttérttörténet

Maestro egy olasz védekező operátor, akinek a specialitása abban rejlik, hogy kulcs lokációk hozzáférését blokkolja, valamint nyers stílusának köszönhetően átlát a füstön és a tükrökön is.

A speciális közbelépési csoport, a G.I.S. (Gruppo di Intervento Speciale) terrorista felkutató tagja. Kiváló felderítő, kém és pásztázó technikájáról híres.

Az igazi neve Adriano Martello, nyolc gyerekes családban nőtt fel Rómában, 18 éves korában már belépett a Modenai katona akadémiába.

Ezt követően a Carabineri tagja lett, majd kiérdemelt egy ejtőernyős katona szerepkört a Toszkánai ezredben.

Képtalálat a következőre: „rainbow six siege operation para bellum”
forrás: windowscentral.com

Szép lassan lépkedett feljebb a ranglétrán, aminek a végső állomása a már említett G.I.S., ahol Iraki küldetésekben vett részt.

Tudását később átadta boot campek során, ahol elsőosztályú technikáját oktatta a tanoncoknak.

A Toszkánaiak meggyőzték, hogy fejlessze az ő egységeiket is tudásával, végül ennek köszönhetően jutott el oda, amire mi játékosok vártunk: A Rainbow Six Siege-be. 

Egy rövidebb teasert is kaptunk a Ubisofttól, melyben csattogtatja kicsit a Zippo öngyújtóját és talán kedves emlékeket néz a kezében lévő kütyün.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva