PUBG

Ezek a legnépszerűbb landolási helyek Erangelen – 40 000 mérkőzés alapján


Ezekre a helyekre ugranak a leggyakrabban solo/duo és squadok esetén.

Amióta kint van a hivatalos PUBG API, azóta el vagyunk látva bőven statisztikákkal. Korábban láthattuk már hot spots hőtérkép alapján, hogy milyen gyakran ugranak egyes helyekre Erangelen és Miramaron egyaránt. Most viszont egy sokkal részletesebb összeállítást kaptunk a GOSU.AI csapatától, nézzük csak, hogy milyen gyakran ugranak egyes pontokra solo/duo és squadok esetén a játékosok!

Egy kis magyarázat az infógrafikához:
Region – Az érkezési pont
Landings rate – Az adott pontra való leérkezésének aránya (%-ban)
Chances to be in top -1% – Az esély, hogy a legjobb 1%-ban lesznek az ide landoló játékosok
Chances to be in top -10% – Az esély, hogy a legjobb 10%-ban lesznek az ide landoló játékosok
AVG Time Alive, s – Átlagosan túlélt idő (másodpercben)

A leggyakrabb landolási pontok solo mód esetén | Forrás: GOSU.AI

A solo játékosoknál még mindig a School a legnépszerűbb, mögötte pedig Pochinki és Military (Sosnovka) következik. Az ide érkező játékosok halnak egyébként a leggyorsabban is átlagosan és elég kevés esélyük van arra, hogy még csak a top 10%-ba kerüljenek. A leggyakrabban a Yasnayába ugrók közül kerül ki a top 10%, de Georgopol nyugati részéből nyerik meg a legnagyobb valószínűséggel a játékot, mögötte nem sokkal van csak Yasnaya lemaradva.

A leggyakrabb landolási pontok duo mód esetén | Forrás: GOSU.AI

A duók esetén is marad az első három legnépszerűbb helyszín, viszont a Military az első helyre csúszott. A legtovább a Yasnayába ugrók maradnak életben és itt is ők kerülnek be a legnagyobb eséllyel a top 10, de még a top 1% közé is. Lehet érdemes átértékelni Yasnayát?

A leggyakrabb landolási pontok squadok esetén | Forrás: GOSU.AI

A Squadok esetén a top 3 legnépszerűbb helyszín változatlan. Érdekes, hogy a Georgopol nem került a topba. Yasnaya ezúttal picit előrébb került a rangsorban, az átlagos túlélési időben pedig ezúttal toronymagasan vezet ez a nagyváros és ezúttal is itt a végezték a legtöbben a top 1 és 10%-ban, szóval mindenképp érdemes megfontolni Yasnayát, persze csak ha megvan a kellő fps-ünk. A Military-ba ugrók pedig ne számítsanak túl sok jóra, ugyanis itt élnek a legkevesebb ideig a játékosok és elég rossz a topban végződő statisztikáik is. Persze a tipikus high risk-high reward esettel állunk szemben, akinek sikerül megnyerni a bázist és túl tud jutni a hídkempereken, annak nem lesz gondja a fegyverekre, maximum a heal itemekből lehet néha túl kevés.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva