Fortnite

Erre várt mindenki! – Visszatér a Refund rendszer


Újból elérhető lesz a kozmetikumok visszaváltása a kliensünkből, néhány kattintás és mindenki vágya teljesül.

A Refund rendszer végre visszatér! A lehetőséget még áprilisban rakták be a kliensbe, de a visszajelzések alapján rosszul működött, sokan Battle Pass kinézeteket is vissza tudtak váltani, így az Epic Games úgy döntött, egy időre kiveszik az Item Shopból a Purchase History gombot. A probléma az volt, hogy ugyan Twitteren elnézést kértek a kellemetlenségért a fejlesztők, azt nem tudták megmondani a közösségnek, hogy mikor tér vissza újra a Refund a játékba.

Egyetlen lehetősége maradt a játékosoknak, írniuk kellett az Epic Games Supportjának egy levelet, amiben arra kérik a szervezetet, hogy váltsák vissza a korábbi vásárlásukat, amit vagy már megbántak, vagy véletlenül tettek. Ezzel annyi volt a probléma, hogy az emberi erőforrás véges az Epic oldalán, így ezek az esetek akár hetekbe is telhettek, így nem sokan éltek a lehetőséggel.

Így nézett ki a Refund rendszer a visszavonása előtt (Forrás: FortniteIntel)

Viszont azok, akik mostanában folyamodtak arra, hogy Refundot kérjenek az Epic-től, egy levelet kaptak a Supporttól, amiből kiderült, visszatér a kliensen belüli Refund rendszer.

“Ha most terveztél visszaváltani egy nemrég vásárolt tárgyat szerencsés vagy, ugyanis hamarosan, június 1-től újból elérhető lesz a Purchase History és a Refund a kliensen belül is!”

Aki nem ismerné a visszaváltás folyamatát és szabályait, annak segítünk. Minden felhasználó összesen három darab kozmetikai tárgyat válthat vissza V-Buckra, de azokat is csak korlátozott ideig, minden vásárlást a vásárlás utáni 30 napban lehet visszaváltani. A Refund rendszerben nem lehet pénzt visszakérni, kizárólag V-Buckot kaphatunk vissza.

Kozmetikum típusok, amiket vissza lehet váltani: Emote-ok, Gliderek, Harvesting Toolok, Backblingek, Karakter kinézetek.

Minden 2018. május 1. utáni vásárlás tehát visszaváltható lesz, ha a Refund rendszer visszatáncol a kliensünkbe június 1.-én.

Jövőhét péntektől tehát már újra elérhető lesz mindenki számára a kozmetikumok visszaváltása, a közösség imái ezúton is meghallgattattak.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva