Fortnite

Támogató pozíció a Fortnite-ban?! Új tárgyak és meta változás


A Jetpack csak a kezdet volt, sokkal nagyobb durranásra készül az Epic Games!

Az Epic Games létrehozott egy olyan Battle Royale játékot, ami folyamatosan reagál a pop-kultúrára, valamint hétről hétre megújulva szinte megállás nélkül szórakoztat. Ez a szórakozás olykor átcsap egy kis versengésbe, szépen lassan épül az esport ágazat is, a szervezet például az eddigi legnagyobb pénzjutalom-alapot emelte be a gaming világba a 2018-2019-es szezonra.

Ahhoz viszont, hogy valamiből kompetitív játék legyen, kell egy játékosbázis és egy játék, ami elbírja a hátán a bajnokságokat és még a nézők számára is érdekes. A játék adott, bár maga a Battle Royale játékstílus sokak szerint kérdéses esport-téren, ám egy biztos, az Epic azon van, hogy mindez nagyot változzon!

 

Sokak szerint a Battle Royale egy elsődlegesen szóló játék, ám azok hatalmasat tévednek. A Duo és Squad módok legalább ennyire népszerűek és a kompetitív oldalt is nyugodtan rájuk lehet építeni. A fejlesztők nem is szeretnék, hogy kérdés legyen ebből, ugyanis a legújabb Backpack, azaz hátizsák tárgyak például leginkább több játékos módban lesznek igazán hasznosak!

A Jetpack megjelenésével az Epic Games bevezette a Fortnite legújabb tárgykategóriáját, a hátizsákokat. Ezek a használati tárgyak egy egész tárhelyet elfoglalnak, s valami bónusz “képességgel” látják el a használóikat. A Jetpack például a repülés lehetőségét adja a karakterünknek, s úgy tűnik más is érkezik hamarosan hátizsák kategóriában.

 

A Supportok felemelkedése

A fenti Twitter embedből láthatjuk, hogy egyből két Backback is előkészületi stádiumban áll, az egyik a Medic Pack, a másik pedig az Intel Pack. A Medic Pack egy tipikus támogató tárgy lesz, ezt a forrásfájlokból előkapart tárgyleírás is mutatja.

“Segítsd a csapattársaidat győzelemre ezzel a fejlett életmentő felszereléssel”

Az Intel Pack pedig egy olyan érdekes újítást fog hozni, ami biztosan meghatározója lesz a Fortnite metának. A hátizsák segíteni fog abban, hogy meghatározzuk, merre szűkül majd a kör, valamint segít felderíteni tárgyakat és ellenfeleket is.

Mivel mindenkinek csak egy háta van, így egyszerre csak egy hátizsákot hordhatunk majd játék közben (a Backbling kozmetikai elem, az nem számít ide!), így biztosak vagyunk benne, hogy ezeket a tárgyakat leginkább majd többjátékos módban fogjuk tudni kihasználni. Olyannyira, hogy előre felosztott szerepekben, mint gyógyító, felderítő, valamint tank/harcos játszhatunk majd.

Természetesen ez csak spekuláció, a hátizsákok cserélhetők, így bárki lehet bármi egy menet alatt, ám mindenképpen érdekes, hogy milyen új vizekre evez az Epic Games az újításaival.

Figyelem, ezek még nem végleges tárgyak, kizárólag tesztelés alatt állnak, így a megjelenésük előtt még változhatnak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva