PUBG

Fusion PUBG Magyar Kupa: Brutálisat duplázott a LootHyenaz!


A második heti döntőn megtörtént amire már vártunk, végre egy csapat többször is tudott nyerni!

Elérkeztünk a második heti döntőhöz, most sem volt hiány izgalmakban. A döntő meccsein természetesen most is végigmegyünk, de először nézzük át újra a szabályokat és a verseny leírását.

Előző heti összefoglalónkat itt találod:

Fusion PUBG Magyar Kupa: szoros küzdelemben nyerte a heti döntőt a TÁPPÉNZ ESPORTS!

Fusion PUBG Magyar Kupa – Powered by Twitch

Két napnyi tömény izgalom, a döntőbe bejutott csapatok nem kevesebb mint tizenkétszer ugrottak ki a repülőből. Kell ennél több? Mielőtt megnéznénk a döntő végeredményét, mindenképpen fontos megismerkedni a kupa legfontosabb szabályaival.

Esport ready! 1 milliós magyar PUBG duó verseny érkezik

Módosított kör és játékbeállítások

A Fusion kupa szervezői a PUBG Corp. által megadott beállításokat használták, ez némileg eltér a sima játékban megszokottól. A leglátványosabb változtatás talán az, hogy már a repülőből lehet látni az kört, ezzel újabb taktikai faktort adva a játékosoknak. A játékbeállításokban is történtek változások, a Redzone kikapcsolásra került illetve 1.5x szorzó lett beállítva az AR fegyverekre.

Update: a második héten a delay(s) az első körnél 120-ra módosult, így nem lehet látni a repülőből a kört.

A módosított körbeállítások

Helyezések

A mérkőzés végén pontokat kaptok társaddal attól függően, hogy hányadikként végeztek. Az első helyezett 250 pontot, a második 240-et, majd onnantól minden egyes helyezéssel 5 ponttal kevesebbet. Az utolsó, 40. helyezett páros így 50 pontot kap.

Killek száma

Minden egyes lelőtt ellenfél után 4 pont jár. Az összpontszámot tehát a helyezés és a lelőtt ellenfelek számáért való pontok összege adja. Ha például a harmadik helyen végez egy adott csapat és 4 ellenfelet lőttek le, akkor 235 + 16 = 251 pont jár nekik.

Út a heti döntő felé

Nem kevesebb mint 320 páros kezd neki a versenynek szombat délben. Menjünk is végig a döntőbe vezető úton ( a vastagon jelölt meccseket már élőben is követheted a rendezvény Twitch csatornáján):

  • Szombat 12:00 – 2 meccs – 320 duó csap össze nyolc ágon, áganként a legjobb 20 megy tovább
  • Szombat 14:00 – 2 meccs – Immáron 160 páros küzd meg a továbbjutó helyekért, innen is a legjobb 20 duó jut tovább
  • Szombat 16:00 – 3 meccs – Az utolsó nagyobb összecsapás a vasárnapi döntő előtt, két ágon folynak a meccsek, a legjobb 20-20 csapattal találkozhatunk vasárnap
  • Vasárnap 16:00 – 5 meccs – Az adott hét legjobb 40 párosa csap össze, nem kevesebb mint 5 pályán keresztül

A második heti döntő

Első meccs

Nem nagyon lehet mit hozzáfűzni ehhez a végjátékhoz: egy jó kis pörgős 1v1v2 szituáció (volt egy knockos játékos még, de ettől tekintsük el). Nagyon gyorsan kivégezte mind a két életben maradt játékost a The Problem Gods (Triasz & Prorix) csapata. Így kell elkezdeni egy heti döntőt!

Második meccs

Bár eddig csak végjátékról láthattatok klipeket, most kiemelném Headley mozdulatát, gyakorlatilag esélytelen pozícióból ölte meg az előző meccs győztes csapatát. Szép volt!

Szokásos kis házas káosz Miramaron, az életben lévő játékosok száma háromra fogyott, majd a jó helyzetét kihasználva LilGMorning tökéletesen befejezte a meccset. Gratula a LootHyenaz csapatának (LilGMorning & loXeG)!

Harmadik meccs

12 élő embernél a kör végre kényszerítette az embereket, hogy kirohanjanak az oltalmat adó házakból. Egyedül egy kisebb épület maradt bent a körben. 2v2v2-ben maradtak a csapatok a végén. Eszméletlen darálásba fordult a végjáték, a végén bndii maradt életben, így a facetomace csapata (Fearless05 & bndii) vitte el az első helyet.

Negyedik meccs

A kör elért a legkisebb állapotához, innen már csak a (közel)totális összeszűkülés következett. Három csapat esett egymásnak, a szűkülésnek hála nagyon izgalmas végjáték volt. Hck-Gaming ( BlackFlug és Ladovilmos ) csapatáé lett a csirke.

Fun fact: szintén ők nyerték az előző heti döntő negyedik meccsét.

Ötödik meccs

Az utolsó pályán ismét visszatértünk Miramarra, ismét egy nagyon izgalmas végjátéknak lehettünk szemtanúi. Az egyedül maradt loXeg-nek nem volt egyszerű dolga, de helyén volt a skill és a gamesense így a LootHyenaz csapata (LilGMorning & loXeG) duplázott! Szép volt fiúk!

Összesítés – a második heti döntő végeredménye

  1. The Problem Gods (Triasz & Prorix)
  2. LootHyenaz (LilGMorning & loXeG)
  3. EpiClutch (FromZer00 & SkipperSx)

Nincs még vége!

Ne feledjétek: hétfő este 19:00-tól ismét lehet jelentkezni a heti megmérettetésre, ha esetleg lemaradtál volna az első két hétről, vagy csak kedvet kaptál egy izgalmas kis versenysorozathoz, ne habozz!

Bővebb információért vagy a jelentkezésért keresd fel a kupa hivatalos weboldalát: Jelentkeznék!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva